Dík. a pak už snad dám fakt pokoj.....no, možná
výběr karty
tak jsem se dobral k finále....rozhoduji se mezi novinkou od m-audia Firepro 2626 a PreSonusem Firestudio project
. Zajímalo by mne, co si o tom myslíte(no, o mě už , že jsem magor) M-audia tam maj Octane preamps a na ty jsem slyšel chválu...navíc s věcma od m-audia mám pozitivní zkušenosti. tak nevím. Na ty preampy co jsou v tom Presonusu jsem nic nenašel.(testy,recenze). Prosím Vás tedy o další názor.
Po case ozivim tenhle thread a konkretne potom tenhle dotaz.. dumam dumam.. ta 2626 se me libi cim dal tim vic..
paggi píše:tak jsem se dobral k finále....rozhoduji se mezi novinkou od m-audia Firepro 2626 a PreSonusem Firestudio project. Zajímalo by mne, co si o tom myslíte. M-audia tam maj Octane preamps a na ty jsem slyšel chválu... navíc s věcma od m-audia mám pozitivní zkušenosti. Na ty preampy co jsou v tom Presonusu jsem nic nenašel (testy, recenze). Prosím Vás tedy o další názor.
Mam tyden ProFire 610, coz je mladsi bracha 2626-ky. Je to stejne osazeny, jen to ma min I/O... Jsem napsosto spokojen, maka perfektne, naprosto bezproblemovy ovladace, preampy slusny, vystup na dvoje sluchatka, bytelna konstrukce, dobry prubeh otocnych potaku, proste vsechno jak ma byt. Jen nejde namontovat do racku, ale to ta 2626-ka jde...