výběr karty

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
paggi

Příspěvek od paggi »

Už jsem více méně rozhodnutej. Jen se chci ještě zeptat na ty převodníky, ohledně Firestudio project, nebo jestli je nějaký markantní kvalitativní rozdíl mezi Firestudiem a Firestudiem project.(nejen v těch převodnících)
Dík. a pak už snad dám fakt pokoj.....no, možná :roll:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

paggi : firestudio project nema ADATy .. bude ti 8in/8out stacit ? nemoze nastat za rok situacia , ze by si potreboval rozsirit na 16 alebo 24 I/O kanalov ?

Ak ano , tak rovno ber FIRESTUDIO ..

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Riesim podobnu dilemu.
Naposledy upravil(a) Cundo dne 27 bře 2008 10:02, celkem upraveno 1 x.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

alesis io26 sa da v nemecku kupiť za 13500 SK vyberám medzi alesis a firestudio(23700SK). je tam dost velký cenový rozdiel tak ma láka alesis+za 10 litrov čo ušetrim rovno kupim dve ADA8000 :roll:

paggi

Příspěvek od paggi »

...mi to nedalo a objevil jsem další kus okolo 15 000. Je to novinka od M-Audia FirePro 2626....co myslíte?

paggi

Příspěvek od paggi »

tak jsem se dobral k finále....rozhoduji se mezi novinkou od m-audia Firepro 2626 a PreSonusem Firestudio project :D . Zajímalo by mne, co si o tom myslíte(no, o mě už , že jsem magor) M-audia tam maj Octane preamps a na ty jsem slyšel chválu...navíc s věcma od m-audia mám pozitivní zkušenosti. tak nevím. Na ty preampy co jsou v tom Presonusu jsem nic nenašel.(testy,recenze). Prosím Vás tedy o další názor.

Settler

Příspěvek od Settler »

Po case ozivim tenhle thread a konkretne potom tenhle dotaz.. dumam dumam.. ta 2626 se me libi cim dal tim vic..
paggi píše:tak jsem se dobral k finále....rozhoduji se mezi novinkou od m-audia Firepro 2626 a PreSonusem Firestudio project. Zajímalo by mne, co si o tom myslíte. M-audia tam maj Octane preamps a na ty jsem slyšel chválu... navíc s věcma od m-audia mám pozitivní zkušenosti. Na ty preampy co jsou v tom Presonusu jsem nic nenašel (testy, recenze). Prosím Vás tedy o další názor.

tankista

Příspěvek od tankista »

Mam tyden ProFire 610, coz je mladsi bracha 2626-ky. Je to stejne osazeny, jen to ma min I/O... Jsem napsosto spokojen, maka perfektne, naprosto bezproblemovy ovladace, preampy slusny, vystup na dvoje sluchatka, bytelna konstrukce, dobry prubeh otocnych potaku, proste vsechno jak ma byt. Jen nejde namontovat do racku, ale to ta 2626-ka jde...

Odpovědět