Vyber notebooku nejen na hudebni aplikace
Crane: Sel bych urcite do nejakyho ASUSE to je kvalitni znaca a jejich vykon je vzdy za dobrou cenu.... na druhym miste bych volil Toshibu...
Toshibu jsem mel tet mam ASUSE (A6jA) a oba jsou to 100% drzaky....
Skoda ze nemuzes pritalcit 14 tisic za to by si mel ASUSE A6JA Intel Core Duo T2400 1,83 GHz. Ten do budoucna urcite nejakou tu dobu vydrzi...
Toshibu jsem mel tet mam ASUSE (A6jA) a oba jsou to 100% drzaky....
Skoda ze nemuzes pritalcit 14 tisic za to by si mel ASUSE A6JA Intel Core Duo T2400 1,83 GHz. Ten do budoucna urcite nejakou tu dobu vydrzi...
Ono je to vsechno hrozne individualni, kazdej rekne neco jinyho, nekdo pomluvi tohle, nekdo zas tohle, za sebe muzu rict ze nam v praci odchazely i Toshiby, i Delly (to jsou zvlast klumpry, sice maji dobry servis, ale zase ho 100% vyuzijes
, i Acery. A dokonce i IBM.
Takze bych rekl, ze pokud nemas na IBM nebo Apple (nebo je z nejakeho duvodu nechces), kup si cokoliv a bude to dost podobne, v kazdem pripade to bude sazka do loterie, protoze bezporuchove neni nic, stejne tak mizerna znacka muze mit svetle chvilky (Acer - 4 notebooky, 2 roky bez zavad).
Takze bych rekl, ze pokud nemas na IBM nebo Apple (nebo je z nejakeho duvodu nechces), kup si cokoliv a bude to dost podobne, v kazdem pripade to bude sazka do loterie, protoze bezporuchove neni nic, stejne tak mizerna znacka muze mit svetle chvilky (Acer - 4 notebooky, 2 roky bez zavad).
kexík: mám pocit, že je vyrábí asus...a nebo bude, viz. článek zde - Apple - Asus
Já používám už dva roky Toshibu a jsem maximálně spokojenej.
Sice jsem za ní dal 42 tis.bez DPH-ale nelituju.Běhá denně zhruba 8-10 hodin bez problémů-používám jí i při živém hraní.
Možná jsem měl štěstí na dobrej kus,protože jeden známý má se stejným typem dost starostí při menším zatížení.
Jinak notesy za zajímavý ceny jsou na www.notebookshop.cz
Sice jsem za ní dal 42 tis.bez DPH-ale nelituju.Běhá denně zhruba 8-10 hodin bez problémů-používám jí i při živém hraní.
Možná jsem měl štěstí na dobrej kus,protože jeden známý má se stejným typem dost starostí při menším zatížení.
Jinak notesy za zajímavý ceny jsou na www.notebookshop.cz
Co myslíte dá se tenhle noťas používat na hudbu s nějakou firewire kartou. Kolik stop by stíhal nahrávat najednou? Jo a měl by být na hudbu ale občas i na napsání nějakého textu a sem tam na mrknutí na net. Na sólo noťas jen na hudbu nemám prachy. Je to IBM - Lenovo
http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... novo-n100/
http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... novo-n100/