Vyber notebooku nejen na hudebni aplikace

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Jindy

Příspěvek od Jindy »

Kermitak: no dobre, verim ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Crane: Sel bych urcite do nejakyho ASUSE to je kvalitni znaca a jejich vykon je vzdy za dobrou cenu.... na druhym miste bych volil Toshibu...
Toshibu jsem mel tet mam ASUSE (A6jA) a oba jsou to 100% drzaky....
Skoda ze nemuzes pritalcit 14 tisic za to by si mel ASUSE A6JA Intel Core Duo T2400 1,83 GHz. Ten do budoucna urcite nejakou tu dobu vydrzi...

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Ono je to vsechno hrozne individualni, kazdej rekne neco jinyho, nekdo pomluvi tohle, nekdo zas tohle, za sebe muzu rict ze nam v praci odchazely i Toshiby, i Delly (to jsou zvlast klumpry, sice maji dobry servis, ale zase ho 100% vyuzijes :), i Acery. A dokonce i IBM.
Takze bych rekl, ze pokud nemas na IBM nebo Apple (nebo je z nejakeho duvodu nechces), kup si cokoliv a bude to dost podobne, v kazdem pripade to bude sazka do loterie, protoze bezporuchove neni nic, stejne tak mizerna znacka muze mit svetle chvilky (Acer - 4 notebooky, 2 roky bez zavad).

kexik

Příspěvek od kexik »

no, apple ;)
ibooky su totalne sracky plastikove, nie ze by sa kazili akurat sa na nich lame klb displeja... a tusim ich beztak vyraba acer (alebo asus? uz si nepamatam)

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexík: mám pocit, že je vyrábí asus...a nebo bude, viz. článek zde - Apple - Asus

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

kexik: no myslel jsem samozrejme powerbooky ;) Jinak je mozny ze ibooky ted vyrabi nekdo jinej, ale pred rokem a pul je tutove vyrabel apple, videl jsem jak sjizdej z linky :)

Rebel

Příspěvek od Rebel »

Já používám už dva roky Toshibu a jsem maximálně spokojenej.
Sice jsem za ní dal 42 tis.bez DPH-ale nelituju.Běhá denně zhruba 8-10 hodin bez problémů-používám jí i při živém hraní.
Možná jsem měl štěstí na dobrej kus,protože jeden známý má se stejným typem dost starostí při menším zatížení.

Jinak notesy za zajímavý ceny jsou na www.notebookshop.cz

tony9

Příspěvek od tony9 »

Co myslíte dá se tenhle noťas používat na hudbu s nějakou firewire kartou. Kolik stop by stíhal nahrávat najednou? Jo a měl by být na hudbu ale občas i na napsání nějakého textu a sem tam na mrknutí na net. Na sólo noťas jen na hudbu nemám prachy. Je to IBM - Lenovo
http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... novo-n100/

Odpovědět