Vyber notebooku nejen na hudebni aplikace

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Crane

Vyber notebooku nejen na hudebni aplikace

Příspěvek od Crane »

Zdravim!
Vim, ze tohle tema je tu v nekolika tematech, ale jestli se neco neustale aktualizuje tak to jsou snad notasy. A hlavne si priznam, ze nerozumim tem pojmum jako chipset atd. a verim ze se tu naleznou lide, kteri o tomto vi mnohem a mnohem vice a maji prehled. Zkratka a jednoduse byxh potreboval poradit jaky notebook do 35 000,- s DPH, coz se asi mnozi zasmejete:)...co nejvykonejsi, s nesdilenou grafarnou, aspo 80 GB disk, nejlepe 1GB co nej:) pameti, rozsiritelnou na 2GB. Na velikosti displaye, nebo samotneho notasu, ani rozmeru mi v podstate nezalezi, snad jen at to neni Acer....spatne zkusenosti kamaradu...Vydrz tak aspon 2hodky...., FW slot, USB, wifi, kdyz bude bluetooth budu rad, neni nutne asi:). Tak snad se tu najde nekdo kdo po necem popdobnem taky kouka, nebo ma prehled....
Tak diky zatim
tramtadadaaaa

kexik

Příspěvek od kexik »

vcera mi prisla do schranky ponuka novych dellov, je tam kusok s dualcore 2300 a x300kou grafikou, len neviem ci to je uz v cechach k mani... cena bola velmi prijemnych 999

Crane

Příspěvek od Crane »

kexik: a dell je v klidku? taky se mi libeji....myslis, ze by jsi mohl nejak casem napsat typ? ja se obavam ze to tady v cechach asi nebude, ale zkusim pomrkat, zatim diky:)
tramtadadaaaa

carloss

Příspěvek od carloss »

toshiba je drzak....ale ta cena nevim....nevim....

kexik

Příspěvek od kexik »

http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=fr&s=dhs

stredny a lavy su ok, vlastna grafika s pamatou

ano, dell je vo velkom klidku ;)

Crane

Příspěvek od Crane »

jj, tyhle delly vypadaj hezky....hlavne se to nakonfigurovat dle libosti:

<a href="http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... o=&b=67896" target="_blank">link</a>
tramtadadaaaa

kora

Příspěvek od kora »

A co tohle? Cena je sice ponekud jinde ale jsou to slusne stroje.
http://www.notebook-servis.cz/kategorie ... IO&cid=103

Ja osobne mam HP MX6110 512mb ram, 40hdd, wifi atd.. grafiku to ma nejakou gforce a jsem naprosto spokojenej.. na live akcich me to ani jednou nenechalo na holickach.. baterka pri plne zatezi drzi tak hodku..
Porizovaci cena je 22tis.. Coz je velice prizniva cena.

Venti

Příspěvek od Venti »

Ja som spokojny z fungovanim mojej Toshiby na robotne veci aj na hudbu.

hubert

Příspěvek od hubert »

Tiez mam Toshibu......model TECRA.....ma sice shareovanu grafiku ale zatial som si to ani nevsimol.......maximalna spokojnost....dobra cena, baterka cca 3,5 hod....

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Já bych doporučil následující značky: Toshiba, HP a Acer (dobrý poměr cena/výkon)...Dell notebooky neznám, ale pokud vím, tak Dell akorát počítače vždycky montoval a nic vlastního nevyráběl, ale nevím jak je to dnes. Líbí se mi taky IBM a to hlavně zpracováním - takové klasické, konzervativní a kvalitní, ale zdá se mi, že to mají hodně předražený a nevim jak je to teď, když už to IBM ani nevyrábí ale montujou to někde v Číně. Možná by někoho mohlo zajímat, že notebooky IBM používá NASA na ISS i v raketoplánech, protože některé ty série opravdu hodně vydrží. Kdybych na to měl, tak si koupim jistě Toshibu, protože to otec prodával a tak sem si je mohl osahat a vím, že to je opravdu hodně kvalitní. Já bych teda chtěl Tablet PC, ale zdá se mi, že v této oblasti neni ani zdaleka tak bohatá nabídka, jako u klasických notebooků...no škoda...

kexik

Příspěvek od kexik »

jindy, par veci:
1. acer je najvacsi shit na trhu
2. ibm diviziu notebookov predal a dnes sa vyrabaju pod znackou lenovo
3. najlepsie tablety robi fujitsu
4. laptopy nejde len "montovat", ide o vyrieseni heatpipe, chassis a dalsich veci; dobry vyrobca laptopov sa pozna tak, ze ma v ponuke kilovy ultraportable, co dokazuje naozaj dobre vybavenie technologiami.

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Jindy: ad IBM - montujou to sice v Cine, ale tam to montovali i kdyz Thinkpady delala IBM ;) To ze je Lenovo Cinska firma nic neznamena, delaj to porad stejny lidi, akorat pod jinou znackou. Jinak NASA IBM pouziva, ale ty jejich modely nemaji s tim co se normalne prodava moc spolecneho, jsou vyvijene na zakazku (vetsi, lehci, odolne proti radiaci, ...) Jinak IBM mohu doporucit, za 35k se snad uz da i poridit nejaky model z R rady.

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Jeste k tem Acerum - neni to tak hrozne. Je fakt ze po dvou az trech letech se rozpadnou, ale tou dobou budou stejne moralne zastarale.

Jindy

Příspěvek od Jindy »

kexík: 1.acer je možná shit, ale je levný
2. to vim
3. good to know
4. mel sem moznost odzkouset sérii Portége - to je ultraportable a kdybych si chtěl koupit takhle přenosnej notebook, byl by to určitě Portége.

Kermitak: pochybuju ze to delaji stejny lidi...nevim, mel sem o tom nekde clanek a uz si to moc nepamatuju...ale hadat se o tom nechci, protoze je mi to celkem jedno ;)

btw, kdyby nekdo chtel kupovat toshiba notebook, mozna bych ho mohl sehnat za lepsi cenu nez je obycejne v kramech...

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Jindy: ver tomu, zmenil se jenom nazev a cast predstavenstva ;)

Odpovědět