Win XP na USB

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ale ked vas tu mam, tak potrebujem spravit este jednu vec, potrebujem spravit identicky klon disku.. ale tak ze ten co mam momentalne zklonujem na druhy a potom ich len zamenim a bude mi to slapat.. je taketo nieco mozne?

nieco som nasiel ale to mi spravilo len image file.. a teraz neviem co s tym image file.. spravilo mi to do jedneho suboru, da sa tento subor teraz dajako "rozbalit"? :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

tak tu druhu vec som uz poriesil... nasiel som na to free soft a funguje skvelo.. da sa robit image aj cez usb disky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:mna by zaujimalo to iste s MACos ... kedze teraz uz vie bezat na PC zeleze, bolo by fajn mat usb kluc s mac-os a logicom.. :)
ja myslim ze OSX neni problem .. len z kluca to asi bude pomale .. ja som si dal osx na maly 2.5" disk k notebooku .. a frci to super ..

Pytkin
Moderátor

Re: Win XP na USB

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM píše:zdravim pani, je nejake riesenie ako z instalovat Win XP na USB kluc a potom ten pouzivat ako normal systemovy disk? ze by win liezli z tohoto usb?
raz som to chcel rozbehat a nepodarilo sa mi to .. potom som nasiel dake navody na to .. Ale uz sa mi s tym nechcelo srat .. WIndows na USB disku je opruz ..

Odpovědět