Win XP na USB
Win XP na USB
zdravim pani, je nejake riesenie ako z instalovat Win XP na USB kluc a potom ten pouzivat ako normal systemovy disk? ze by win liezli z tohoto usb?
a aka je idea tohoto riesenia? mat naistalovany OS s nejakym softom na pamatovom zariadeni a tento OS bootovat na roznych pocitacoch a normalne to pouzivat?
co na to ovladace pre jednotlive zariadenia? (predpokladam, ze jednotlive stroje sa budu mozno lisit v konfiguracii)
nie je jednoduchsie mat na strojoch, na ktorych chcete pracovat, rozchodeny vsetok potrebny soft a medzi strojmi prenasat len potrebne data?
co na to ovladace pre jednotlive zariadenia? (predpokladam, ze jednotlive stroje sa budu mozno lisit v konfiguracii)
nie je jednoduchsie mat na strojoch, na ktorych chcete pracovat, rozchodeny vsetok potrebny soft a medzi strojmi prenasat len potrebne data?
EXCOM: Je to nějaká verze, odkud jsou vyházeny nějaké nedůležité věci, je to verze, co někdo udělal pro EEE PC, protože mají malé SSD disky. Protože také už jeden mám (901), tak jsem si to stáhnul, ještě ale nezkoušel - čekám, až (jestli) se mi poserou originální Windows XP.
Je to oficiální IsoHunt release a to bývají 100% funkční věci, navíc už pár čechů hlásilo, že jim to jde.
Po nainstalování a spuštění to zabere 215 MB a 27 MB RAM. Jestli to chceš zkusit, dej na zmiňovaném webu hledat "Windows XP for Asus EEE".
styrioci: Tak v mém případě je tahle idea ryze praktická, protože můj netbook nemá optickou mechaniku a nic jiného, než bootování z USB, paměťové karty nebo LAN mi nejde.
Je to oficiální IsoHunt release a to bývají 100% funkční věci, navíc už pár čechů hlásilo, že jim to jde.
Po nainstalování a spuštění to zabere 215 MB a 27 MB RAM. Jestli to chceš zkusit, dej na zmiňovaném webu hledat "Windows XP for Asus EEE".
styrioci: Tak v mém případě je tahle idea ryze praktická, protože můj netbook nemá optickou mechaniku a nic jiného, než bootování z USB, paměťové karty nebo LAN mi nejde.
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 10 říj 2008 21:50, celkem upraveno 1 x.
mne ide hlavne o to ze je to tiche, male a nechcem to pouzit na vykonnu stanicu ale potrebujem tam operacny system win xp.. a tiez sa chcem vyhnut hdd... a ak to pojde, tak je to presne to co hladam...styrioci píše:a aka je idea tohoto riesenia? mat naistalovany OS s nejakym softom na pamatovom zariadeni a tento OS bootovat na roznych pocitacoch a normalne to pouzivat?
mozno ti toto pomoze - http://hotfilms.org/softwares/windows-x ... 86041.htmlEXCOM píše:mne ide hlavne o to ze je to tiche, male a nechcem to pouzit na vykonnu stanicu ale potrebujem tam operacny system win xp.. a tiez sa chcem vyhnut hdd... a ak to pojde, tak je to presne to co hladam...
xp legalnym sposobom na usb zariadenie nejde nainstalovat. myslim ze sme tuto temu uz riesili a niekto (snad ja?) dakde vyhrabal pomerne HODNE komplikovany postup ako s celym problemom vy*ebat. kazdopadne mi nie je jasne na co to komu bude
1. bude to POMALE
2. pojde to pouzit len na masine na ktorej to bolo vyrobene
1. bude to POMALE
2. pojde to pouzit len na masine na ktorej to bolo vyrobene