WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4
delay: to je to co se tu resi stou pameti ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Physical_Address_Extension
Re: WIN XP vyuziti RAM a CUBASE 4
Myslite si,ze ma zmysel experimentovat s instalaciou XP 64bit+8giga ram? Zblbla my stara masina a potrebujem rychlo preinstalovat a zaroven upgradovat (mam intel bonanza+hypertrading+2giga ecc ram,nepreintalovane XP od roku 2004.Som pc takmer analfabet.Velka ram je pre mna priorita.Neviem,ale zda sa mi, ze predchadzajuce diskusie sa tykali 64 bitovej Visty.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
no mozno by stalo za to prejst aj na cubase 5
Tusim Jindy2 popisoval svoje skusenosti aj so 64 bit Vista.delay píše:Předchozí diskzue se týkala převážně 32-bit XP
Pytkin:mam v plane v najblizsej moznej buducnosti,akonahle dovoli penazenka.Teraz asi budem musiet investovat do hardware,caka ma narazova praca a neda sa pokracovat na starej masine.
Re:
Mozete to prosim trosku objasnit aj PC dilinovi ? Celkom by som privital.keby sa dal pri preinstalovani systemu nainstalovat len vst inst.a zvukova banka by bola nedotknuta na vedlajsom disku,len by sa k nej zadala cesta...Ondrash píše:Na to mám fígl. Atmosphere, Stylus, Trilogy mám nainstalované na jiném disku. Přejmenuju adresář Atmosphere Data na Atmopshere Data2, pustím instalaci a v průběhu prvního CD intalaci ukončím. Nově vytvoření adresář vymažu a ten starej přepíšu z dvojky na základní. Dost času se tím ušetří...Pytkin píše:Jindy2 píše:nejhorší je na tom ta instalace - a ta mě právě dneska čeká, díky tomu, že jsem reinstaloval Windowsdohromady je těch DVD se vším všudy k instalaci ještě víc (protože jsem nepočítal věci jako Atmosphere, Stylus...
no pri instalacii hovoris , kam sa to ma nainstalovat .. potom to tam len presunies ..
Prepacte mi OT,ale rozumiem tomu takto:Z predchadzajucej instalacie mam zvukove data nainstalovane na inom,ako systemovom disku.Pri novej instalacii v prvej faze nasmerujem plugin na systemovy disk,nasledne nasmerujem instalaciu zvuk.banky na to iste miesto,kde bola v minulom pripade,premenoval som ale povodne Trilogy Data na Trilogy Data2.Pri novej instalacii si instaler vytvori folder Trilogy Data v susedstve povodneho foldra.Instalaciu po par sekundach zastavim,zmazem neuplny folder Trilogy Data,a povodny folder opat premenujem na Trilogy Data.Dude to tak fungovat?(sorry za dilinizmus...Pytkin píše:no pri instalacii hovoris , kam sa to ma nainstalovat .. potom to tam len presunies ..