Windows 10

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Windows 10

Příspěvek od Pytkin »

A vsetko zase zmenia .. Aby sme nic nevedeli najst ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

:-) to je v posledni dobe ten nejdulezitejsi faktor upgradu, samozrejme placeneho
ale porad je to nic proti tomu, kdyz vam ochrana proti nelegalnimu sireni software zamezi v jeho pouzivani, ackoliv jste abonent. zdravim adobe :-D

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Veru, zlate Adobe sa s prichodom CC poriadne zmenilo... :(

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je to zajimavej pribeh. byl jsem tenkrat vlastne nejspokojenejsi se softwarem jako takovym za hodne dlouhou dobu. uz pomerne do hloubky zvladnuty sw, propracovane workflow, aktualizace taky nabizely zajimava vylepseni... ale po opakovanych problemech s cc, marne snaze jejich podpory o rozchozeni aplikaci (bylo neskutecne zabavny sledovat v primym prenosu, jak davaji cesky windows jejich technicky podpore zakourit), nutne preinstalaci systemu a dalsich fatalnich problemech s cc po nekolika malo mesicich, jsem si proste rekl, ze jestli si chci uchovat dusevni zdravi, nema cenu se s nimi dal trapit. uz dlouho mam zaplacenej komplet od affinity a vlastne az tenhle impuls me donutil ten software zacit pouzivat naplno. sice jsem si chvilku lizal rany, ale uz je to jakz tak ok. nektere veci jsem ozelel, nektere funguji trochu jinak, ale da se s tim zit. rozhodne se ted nenervuju kvuli takovym vecem jako predtim... takze vlastne zaplatpanbuh za affinity.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tiez som presiel na AFFINITY

Odpovědět