Windows 10
Re: Windows 10
A vsetko zase zmenia .. Aby sme nic nevedeli najst ..

ale porad je to nic proti tomu, kdyz vam ochrana proti nelegalnimu sireni software zamezi v jeho pouzivani, ackoliv jste abonent. zdravim adobe

Veru, zlate Adobe sa s prichodom CC poriadne zmenilo... 

je to zajimavej pribeh. byl jsem tenkrat vlastne nejspokojenejsi se softwarem jako takovym za hodne dlouhou dobu. uz pomerne do hloubky zvladnuty sw, propracovane workflow, aktualizace taky nabizely zajimava vylepseni... ale po opakovanych problemech s cc, marne snaze jejich podpory o rozchozeni aplikaci (bylo neskutecne zabavny sledovat v primym prenosu, jak davaji cesky windows jejich technicky podpore zakourit), nutne preinstalaci systemu a dalsich fatalnich problemech s cc po nekolika malo mesicich, jsem si proste rekl, ze jestli si chci uchovat dusevni zdravi, nema cenu se s nimi dal trapit. uz dlouho mam zaplacenej komplet od affinity a vlastne az tenhle impuls me donutil ten software zacit pouzivat naplno. sice jsem si chvilku lizal rany, ale uz je to jakz tak ok. nektere veci jsem ozelel, nektere funguji trochu jinak, ale da se s tim zit. rozhodne se ted nenervuju kvuli takovym vecem jako predtim... takze vlastne zaplatpanbuh za affinity.
Tiez som presiel na AFFINITY