ako mate zapojeny gear v studiu ??
pavlii: krasa 
tiez som mal DSPfactory a mat to kam strcit tak si to urcite necham
DSPfactory/XG60/XG1000 su nadcasove karty, vecna skoda ze sa mi nechcelo objednavat z USA ISA/PCI >> USB rozhranie
... SW60XG sa mi doteraz vala v supliku 
par otazok
1. ako nahravas gitaru do kompu ? nevidim ziadnu priamu cestu
2. behringer 3216 ma MIDI ???
3. co je PR8 a SixQ ?

tiez som mal DSPfactory a mat to kam strcit tak si to urcite necham

par otazok
1. ako nahravas gitaru do kompu ? nevidim ziadnu priamu cestu

2. behringer 3216 ma MIDI ???
3. co je PR8 a SixQ ?

2kexik: já to tušil, že si toho někdo všimne
Ano, AWE a SW-60 jsou obě ISA (pro pamětníky). Prakticky AWE využívám od začátku jen na práci se samply, přesněji ve formě SF2 banků; kupodivu po tom digitále to není nejhorší. Hlavně se mi s ní od začátku velice hezky pracovalo co se MIDI oblasti týče. Jo pro jistotu se ani nikdo neptejte na HW sestavu mého PC....
P.

P.
Anodendy píše:2. behringer 3216 ma MIDI ???
To bude nejspis SM Pro Audio PR8 a Joemeek SixQdendy píše: 3. co je PR8 a SixQ ?
Zbytek Pavlii...
Naposledy upravil(a) fova dne 27 bře 2007 12:51, celkem upraveno 1 x.
2dendy: tuhle možnost jsem jednak pozapomněl nakreslit, ale ona by to spíše asi znepřehlednila. Pokud chci nahrávat kytaru do kompu, většinou je přepojím ručně do dvou vstupů AX44. Jinak mám ještě možnost propojit pomocné výstupy z mixpultu do AX88. Zatím jsem vždycky přepojoval ručně, aby nebylo v cestě moc kabeláže, ale tady by to asi bylo jedno.
Ano, 3216 mixpult má MIDI (je to koneckonců digitál
) Využívám i jako kontroler pro VST Mixer v Cubase.
PR8 je 8-mi kanálový MIC preamp od SMpro Audio a SixQ je MIC/instr preamp s EQ a kompresorem, vlastně taková jedna šavle mixpultu.
P.
Ano, 3216 mixpult má MIDI (je to koneckonců digitál

PR8 je 8-mi kanálový MIC preamp od SMpro Audio a SixQ je MIC/instr preamp s EQ a kompresorem, vlastně taková jedna šavle mixpultu.
P.
Jo, to je pakárna, ale jde v podstatě o 4 kabely, v main out a aux sendech jsou pýchlý pořád, takže jen manuálně přehodím na zvukovce a u efekťáku. To je snadný, navíc ty kabely na nic jinýho nepoužívám...
DALEKO HORŠÍ TO JE, KDYŽ JEDU NĚKAM HRÁT... TO JE TEN NEJVĚTŠÍ VOPRUZ, protože veškerý efekty a bass preamp (někdy MP7 a Flash) musím tánout s sebou... No a pak to doma zas zapojovat, humus. Ach jo
DALEKO HORŠÍ TO JE, KDYŽ JEDU NĚKAM HRÁT... TO JE TEN NEJVĚTŠÍ VOPRUZ, protože veškerý efekty a bass preamp (někdy MP7 a Flash) musím tánout s sebou... No a pak to doma zas zapojovat, humus. Ach jo