ako mate zapojeny gear v studiu ??

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 bře 2007 12:09

SW60 je tiez ISA

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 bře 2007 12:17

pavlii: krasa :-)

tiez som mal DSPfactory a mat to kam strcit tak si to urcite necham :) DSPfactory/XG60/XG1000 su nadcasove karty, vecna skoda ze sa mi nechcelo objednavat z USA ISA/PCI >> USB rozhranie :-) ... SW60XG sa mi doteraz vala v supliku :)

par otazok

1. ako nahravas gitaru do kompu ? nevidim ziadnu priamu cestu :-)
2. behringer 3216 ma MIDI ???
3. co je PR8 a SixQ ? :-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 27 bře 2007 12:44

2kexik: já to tušil, že si toho někdo všimne :-D Ano, AWE a SW-60 jsou obě ISA (pro pamětníky). Prakticky AWE využívám od začátku jen na práci se samply, přesněji ve formě SF2 banků; kupodivu po tom digitále to není nejhorší. Hlavně se mi s ní od začátku velice hezky pracovalo co se MIDI oblasti týče. Jo pro jistotu se ani nikdo neptejte na HW sestavu mého PC....

P.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 27 bře 2007 12:45

dendy píše:2. behringer 3216 ma MIDI ???
Ano
dendy píše: 3. co je PR8 a SixQ ? :-)
To bude nejspis SM Pro Audio PR8 a Joemeek SixQ

Zbytek Pavlii...
Naposledy upravil(a) fova dne 27 bře 2007 12:51, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 bře 2007 12:47

nemas sa preco hanbit/ospravedlnovat :) kazdy robit na takej zostave aka mu vyhovuje, podstatne su vysledky (hudba) .. jeden moj kamarat robi cisto v reasone nema ziadny outboard ale jeho hudba je tak fantasticka ze ju radim vobec medzi to najlepsie co som kedy pocul...

a odpovede na moje otazky ? :-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 27 bře 2007 12:50

2dendy: tuhle možnost jsem jednak pozapomněl nakreslit, ale ona by to spíše asi znepřehlednila. Pokud chci nahrávat kytaru do kompu, většinou je přepojím ručně do dvou vstupů AX44. Jinak mám ještě možnost propojit pomocné výstupy z mixpultu do AX88. Zatím jsem vždycky přepojoval ručně, aby nebylo v cestě moc kabeláže, ale tady by to asi bylo jedno.
Ano, 3216 mixpult má MIDI (je to koneckonců digitál :-) ) Využívám i jako kontroler pro VST Mixer v Cubase.
PR8 je 8-mi kanálový MIC preamp od SMpro Audio a SixQ je MIC/instr preamp s EQ a kompresorem, vlastně taková jedna šavle mixpultu.

P.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 11 čer 2007 13:40

Moje schéma, včetně alternativ pro recording a mixing.

Obrázek

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 11 čer 2007 15:03

pekne .. a to ked prepinas z modu nahravanie do modu mixaz tak prehadzujes vsetky tie kable ? to musi byt otrava ... nemoho by ti to patchbay nejak znejdodusit ?

inak pekna schema :)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 11 čer 2007 15:15

Jo, to je pakárna, ale jde v podstatě o 4 kabely, v main out a aux sendech jsou pýchlý pořád, takže jen manuálně přehodím na zvukovce a u efekťáku. To je snadný, navíc ty kabely na nic jinýho nepoužívám...

DALEKO HORŠÍ TO JE, KDYŽ JEDU NĚKAM HRÁT... TO JE TEN NEJVĚTŠÍ VOPRUZ, protože veškerý efekty a bass preamp (někdy MP7 a Flash) musím tánout s sebou... No a pak to doma zas zapojovat, humus. Ach jo :-)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 11 čer 2007 15:45

ja som tiez zacinal so SW60XG, odkedy padla ISA tak mam ju v skrini. ale pozor na tie USB to ISA akoze interface, vraj je to fake...
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět