toto je moj moemntalny setup, dalo mi to celkom dost casu vymysliet ako to vsetko naroutovat aby som vystacil s tym co mam (mix/control/zvukovka) a aby bolo vsteko co najviac pouzitelne na ten ucel na ktory to potrebujem... a to mam dokopy 2 synthy - chcem vidiet ako to maju pozapajane ti z vas, co maju synthov/efektov niekolkonasobne
viac

mozno to niekomu posluzi ako inspiracia, sak gear neni len o tom mat ho pekne naukladany aby vyzeral dobre na fotke ale hlavne mat ho aj nejak slusne pozapajany aby to bolo pouzitelne.. vo vstupch/vystupoch mam este malu rezervu na 1-2 hard synth beasty ktore chcem urcite kupit casom... a snad ked zvysia peniazky tak kvlaitnejsiu zvukovku aj ked hento mi zatial bohate staci..

takto to vyzera v reale

http://raysubject.dendy.sk/index.php?di ... hortView=0
cela pointa je ta, ze moj system prace je naladit si na mQ/G2 zvuk/loop, nahrat do PC a dalej pracovat s wavkom.. plus potrebujem audio stopy z kopmu prehnat cez G2 kde ich efektujem a nahrat s5 do kompu.. mix je na nastavovanie toho co mi hra/co pocujem - vo finale ked nahravam do kompu mQ/G2 tak to taham vzdy priamo do zvukovky mimo mix (koli sumu) ... ten DYI kontroler pouzivam na ovladanie FX vetvy v modulare ktorou efektujem zvuky z PC... z klaves mi idu noty jednach priamo do G2 a jednak cez USB do kompu ..