Ako spojit dva signaly s co najmensou stratou
Ako spojit dva signaly s co najmensou stratou
Potrebujem ist analogovo do karty s jednym vstupom s dvoma syntakmi. Existuje nejake zariadenie, ktore dokaze spojit dva signaly s co najmensou stratou a ktore zaroven nestoji vela penazi?
Jednoducho sa chcem vyhnut pouzitiu nejakeho priserneho zasumeneho mini mixu aka Phonic alebo Behringer.
Vdaka
Jednoducho sa chcem vyhnut pouzitiu nejakeho priserneho zasumeneho mini mixu aka Phonic alebo Behringer.
Vdaka
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?Mod ... shop_N87AN
daco take? alebo potrebujes na ine konektory?
daco take? alebo potrebujes na ine konektory?
jo nieco take, ale:
potrebujem ist z dvoch synth do AP192, cize idealne by bolo:
IN: 4xVELKY MONO JACK (samica)
OUT: 2xVELKY MONO JACK (samec)
potrebujem ist z dvoch synth do AP192, cize idealne by bolo:
IN: 4xVELKY MONO JACK (samica)
OUT: 2xVELKY MONO JACK (samec)
Naposledy upravil(a) dano dne 17 črc 2008 08:24, celkem upraveno 1 x.
Ved ak to ma byt taketo ultra primitivne riesenie tak potom to co navrhoval demsky je velmi blizko.len by som to poopravil ze treba pouzit redukciu z dvoch jackov na jeden mono a tuto treba kupit dva krat a je vymalovane. Do jednej zapojis lavy kanal z oboch nastrojov a vrazis do laveho vstupu zvukovky a to iste zopakujes s pravym kanalom. Jedna redukcia stoji 39 korun v HDT v BA.Spolu 78 korun drevenych slovenskych plus cesta MHD....co lacnejsie by si este chcel?
Toto je objednavacie cislo produktu:30226350. Zialbohu neda sa mi z ich stranky sem rovno hodit link na konkretny produkt.

Asi som sa na zaciatku zle vyjadril
Myslel som ze existuje taka masinka, ktora bez toho aby nabalila sum a mala rozne zbytocne krutitka dokazala spojit signal z dvoch zdrojov do jedneho. Nejde ani tak o peniaze ako o to, ze mi pripada zbytocne kazit zvuk lacnymi mixakmi a zbytocne kupovat na to nieco drahe. Asi som myslel zle.
V kazdom pripade Kexik ak to vies zostrojit, bol by som rad. Zapojenie som opisal uz vyssie.

V kazdom pripade Kexik ak to vies zostrojit, bol by som rad. Zapojenie som opisal uz vyssie.
kexik: treba to spajat cez odpor (aky?) alebo cez kondik (aky?) alebo sa to moze spojit napriamo ? neviem, uz veeelmi davno som nic s audiom neriesil ale mam pocit by sa tam mal pri spajani viac audio signalov pouzit nejaky premostovaci prvok, nespajat to napriamo (teda zem ano, ale nie signalove cesty L/R)
dano: ono taka "masinka" je nieo tak extremne primitivne a jednoduche ze to ani nikto asi priamo nevyraba
)) proste ide o pasivny mix (cize neobsahuje ziadne napajane aktivne prvky - tranzistory, operacne zosilnovace - co by zosilovali signal ...
dano: ono taka "masinka" je nieo tak extremne primitivne a jednoduche ze to ani nikto asi priamo nevyraba