Ako spojit dva signaly s co najmensou stratou

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Ako spojit dva signaly s co najmensou stratou

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 11:55

Potrebujem ist analogovo do karty s jednym vstupom s dvoma syntakmi. Existuje nejake zariadenie, ktore dokaze spojit dva signaly s co najmensou stratou a ktore zaroven nestoji vela penazi?

Jednoducho sa chcem vyhnut pouzitiu nejakeho priserneho zasumeneho mini mixu aka Phonic alebo Behringer.

Vdaka

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 črc 2008 13:29

jedno zariadenie sa vola tri odpory, druhe sa vola patchbay

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2008 13:31

on to chce asi zmiesat .. cize skorej to prve ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 13:39

a to zariadenie je aj dostupne v nejakej predajni? nemate nejaky link?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 črc 2008 13:58

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?Mod ... shop_N87AN

daco take? alebo potrebujes na ine konektory?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 14:16

jo nieco take, ale:

potrebujem ist z dvoch synth do AP192, cize idealne by bolo:

IN: 4xVELKY MONO JACK (samica)
OUT: 2xVELKY MONO JACK (samec)
Naposledy upravil(a) dano dne 17 črc 2008 08:24, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 črc 2008 14:29

zavolaj do Mediatechu, tam su na to odbornici, ja som take "redukcie" este nepotreboval :)

dufam ze ti neporadia Bespeco MIX30 :)))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2008 15:03

Skorej daky phonic nez bespeco :)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 15:08

ok takze ako vidim, moja predstava asi nie je v praxi az tak jednoducho zrealizovatelna... a to som myslel ze nic jednoduchsie neexistuje ako kupit takuto zalezitost :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2008 15:49

dano : kexik ti to popisal ..treba to zletovat ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 15:51

uhm. Tak diik. To mi rovno mozte poradit ze pre to mozem skocit do Afriky. Este ze je to len za rohom. Co by kamenom dohodil.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 črc 2008 18:03

dano: napis ake chces konektory, v auguste ti to donesiem ;)

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 16 črc 2008 20:04

Ved ak to ma byt taketo ultra primitivne riesenie tak potom to co navrhoval demsky je velmi blizko.len by som to poopravil ze treba pouzit redukciu z dvoch jackov na jeden mono a tuto treba kupit dva krat a je vymalovane. Do jednej zapojis lavy kanal z oboch nastrojov a vrazis do laveho vstupu zvukovky a to iste zopakujes s pravym kanalom. Jedna redukcia stoji 39 korun v HDT v BA.Spolu 78 korun drevenych slovenskych plus cesta MHD....co lacnejsie by si este chcel? :D Toto je objednavacie cislo produktu:30226350. Zialbohu neda sa mi z ich stranky sem rovno hodit link na konkretny produkt.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 črc 2008 21:40

Asi som sa na zaciatku zle vyjadril :-) Myslel som ze existuje taka masinka, ktora bez toho aby nabalila sum a mala rozne zbytocne krutitka dokazala spojit signal z dvoch zdrojov do jedneho. Nejde ani tak o peniaze ako o to, ze mi pripada zbytocne kazit zvuk lacnymi mixakmi a zbytocne kupovat na to nieco drahe. Asi som myslel zle.

V kazdom pripade Kexik ak to vies zostrojit, bol by som rad. Zapojenie som opisal uz vyssie.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12786
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 16 črc 2008 22:57

kexik: treba to spajat cez odpor (aky?) alebo cez kondik (aky?) alebo sa to moze spojit napriamo ? neviem, uz veeelmi davno som nic s audiom neriesil ale mam pocit by sa tam mal pri spajani viac audio signalov pouzit nejaky premostovaci prvok, nespajat to napriamo (teda zem ano, ale nie signalove cesty L/R)

dano: ono taka "masinka" je nieo tak extremne primitivne a jednoduche ze to ani nikto asi priamo nevyraba :-))) proste ide o pasivny mix (cize neobsahuje ziadne napajane aktivne prvky - tranzistory, operacne zosilnovace - co by zosilovali signal ...

Odpovědět