Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od kexik » 01 úno 2010 19:09

poshook: OT ale mas tam preklep v Sennhesier HD280Pro, HD580Pro v technickom vybaveni

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od MonkeyFighter » 01 úno 2010 21:06

EXCOM píše:no len teraz pozeram, ze http://www.promusic.sk/index.html ti hadze hostingovu stranku...
tomu trosku nechapem, ale zjavne to tam maju tak nastavene...
no jednoduse index ma php ne html,a jelikoz tam html neni a nema nastavenou 404 stranku tak ho to defaultne haze na hosting web takhle to ma vetsin a hostingu

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od EXCOM » 02 úno 2010 00:27

MonkeyFighter píše:
EXCOM píše:no len teraz pozeram, ze http://www.promusic.sk/index.html ti hadze hostingovu stranku...
tomu trosku nechapem, ale zjavne to tam maju tak nastavene...
no jednoduse index ma php ne html,a jelikoz tam html neni a nema nastavenou 404 stranku tak ho to defaultne haze na hosting web takhle to ma vetsin a hostingu
vidis to ma nenapadlo, ze tam moze byt php, asp, aspx :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od Poshook » 02 úno 2010 09:49

kexik píše:poshook: OT ale mas tam preklep v Sennhesier HD280Pro, HD580Pro v technickom vybaveni
ta stranka nie je aktualna, mam inu oficialnu, k tejto mam ale FTP

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od Pytkin » 02 úno 2010 09:59

poshook : a uz to ide ?

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od Poshook » 02 úno 2010 11:37

Pytkin píše:poshook : a uz to ide ?
nejde, neviem sa nakontaktovat na typka, co mi to robil

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od dano » 02 úno 2010 11:46

tiez mierne OT: v hlavnom menu ti na tej stranke ostava po kliknuti na jednotlive polozky svietit taky ten ramik (aspon v Mozzile mi to tak robi). funkcne to nic nezmeni, len esteticky to tam robi zbytocnu neplechu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Ako vesat subory z vlastnej FTP?

Příspěvek od Pytkin » 02 úno 2010 12:05

poshook : a ty tam nemas FTP pristup ? naco typka potrebujes ?

Odpovědět