CeskoSlovensko ma talent (spevacke talenty)
Re: CeskoSlovensko ma talent (spevacke talenty)
Podla mna je dost na skodu, ze potencialne talentovane deti vychadzaju na svetlo sveta takto profesionalne aj psychicky nezrele.
nebudem zakladat novu temu .. tento typek neni spevak .. ale bol vcera uzasny ..
http://www.csmatalent.sk/video/detail/a ... inale.html
uplny pan to bol.. fakt velmi silne to bolo .. pre mna kandidat na vyhru..
najlepsi bol ale Nedved na zaver .. akoze uz davno som sa tak nezasmial
fakt ze konstatne som sa tlemil od zciatku do konca, len dost TRAPNE bolo ze mu prerusili vystupenie reklamou .. to je fakt grc ...
najlepsi bol ale Nedved na zaver .. akoze uz davno som sa tak nezasmial

jo perfektny bol. prvy krat v zivotze som niekomu poslal smsPytkin píše:nebudem zakladat novu temu .. tento typek neni spevak .. ale bol vcera uzasny ..
len soda ze toto cislo nebola jeho premiera. nahodou som to videl uz predtym tak ma to trochu sklamalo ze prisiel s tym istym
a na ukraine co ukazal vo finale ? neni dakde video ? nech si ho skontrolujeme 

tak teda CS ma talent je len jemny odvar tohoto :
no tak ATAI nakoniec vyhral .. aj ked to dnes nebolo nic moc .. myslel som si ze ceske berousek posle viacej hlasov ..
jo Cesko Slovensko naslo svoj talent. Zo ZSSR 

dano: přesně tohle mě taky pobavilo nejvíc 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
to je jak ked sutaz o najsilnejsieho slovaka vyhral cech Nemec
inak dost nechapem logike takejto sutaze, ked sa jedna o cechov a slovakov aby v nej sutazil niekto iny ako je cech alebo slovak
fest obr kokotina
inak dost nechapem logike takejto sutaze, ked sa jedna o cechov a slovakov aby v nej sutazil niekto iny ako je cech alebo slovak
fest obr kokotina
ja s tym problem nemam.. to je otazka ako vnimas nazov tej sutaze ... 'CeskoSlovensko ma talent' sa moze chapat ze cesko a slovensko hlada talent kludne na celom svete ... ten typek bol objektivne z finalovej particky naozaj najtalentovanejsi, myslim si ze vyhral zasluzene.
sam som mu 1 hlas poslal.
))
sam som mu 1 hlas poslal.

mna sklamala trosku porota .. deticky spievali uplne zle , falosne a oni ich chvalia do nebies .. to je smutne ..
vsetci spievali trocha falosne. Mam pocit ze asi zaostavali odposluchy... Ale kirgizec bol bez debaty o triedu pred zbytkom
mne sa tiez pacil ten tanecnik, hlavne to kolo pred tymto, toam mal niektore pohyby uplne genialne. a v podmaze mal hudbu (aj) od Boards of Canada
...to ma este zaujima ako su poriesene autorske prava v tomto pripade... vo finale mal ale dost slabsi tanecek.
dalsie veci ani neviem poriadne cio tam je, henteho chalana som videl asi 2 sekundy v uputavke tak som si ho specialne pozrel na tube.
este som zachytil trochu porotu, to je zazitok, dejdar sa drzi vzadu ale aspon neirituje, bila je extremne pateticka a afektovana kááča, a truhlik megaodbornik na vsetko (klon pala haberu) slavik ma fajnovo natrenovane "teraz sa budem tvarit nadsene /mudro/nahnevano/ teraz si akoze nieco budem zapisovat...

dalsie veci ani neviem poriadne cio tam je, henteho chalana som videl asi 2 sekundy v uputavke tak som si ho specialne pozrel na tube.
este som zachytil trochu porotu, to je zazitok, dejdar sa drzi vzadu ale aspon neirituje, bila je extremne pateticka a afektovana kááča, a truhlik megaodbornik na vsetko (klon pala haberu) slavik ma fajnovo natrenovane "teraz sa budem tvarit nadsene /mudro/nahnevano/ teraz si akoze nieco budem zapisovat...