Co právě posloucháte .....
Re: Co právě posloucháte .....
Dobry kundoidny klip na trsanicu na parkete:
Jsem si poslech novy Skinny Puppy a pro me velky zklamani. Nejhorsi na tom je asi ta naprosto tupa rytmika s naprosto tupym zvukem tr909. Ale i jinak je to hudebne slabota. Musel jsem si hned pustit Last Rights a Process na zlepseni nalady:)
V robote si teraz točím dookola Mezzoforte - Volcanic a Islands... neskutočná pohoda...
joe meek : i hear a new world
Neuvěřitelný co tenhle člověk dokázal v prvopočátcích nahrávání. Nadčasové, velmi.
Neuvěřitelný co tenhle člověk dokázal v prvopočátcích nahrávání. Nadčasové, velmi.
Joe Cocker/ album Joe Cocker (1969) - SKVELE!!!
Komasix : ten bubenik je hustej blázen
... dost dobrej
monogram : dobrá ta tobinovo předělavka ...já žeru skoro všechny jeho desky , snad krom tý poslední ...dobrej vizionář
Já ted sjíždím tendle Glasperovo živak...mely by to bejt předělaný věcy od legendárního vibrafonisty Roye Ayerse v Glasperově podaní...fajnšmekrovinka

monogram : dobrá ta tobinovo předělavka ...já žeru skoro všechny jeho desky , snad krom tý poslední ...dobrej vizionář
Já ted sjíždím tendle Glasperovo živak...mely by to bejt předělaný věcy od legendárního vibrafonisty Roye Ayerse v Glasperově podaní...fajnšmekrovinka
- Pierre niko
Stare veci. Bavi me. Tocim je uz tyden dokola.
303: chlapciska nepoznam, band ma fajny gruf 

neskutečně mě tam sere ta tamburína303 píše:Komasix : ten bubenik je hustej blázen... dost dobrej
![]()