Co právě posloucháte .....
- developdevice
 - Vybavení

Re: Co právě posloucháte .....
Ray Subject - Dawn of Gods 
pasaz od 6:16 az do konca - tam je to harmonicky naozaj vydarene, dobre sa to pocuva ako celok

pasaz od 6:16 az do konca - tam je to harmonicky naozaj vydarene, dobre sa to pocuva ako celok
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
						Studio ATLAS
tento album.. naprosty top.. a ten projekt pre mna v sucasnosti No.1 vobec zo vsekych veci co pocuvam.. abslutne vyadene, vypointovane, nalestene, energeticke, tutti di kapo perfecto 

FULL ALBUM -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... IbvfU3I47N

FULL ALBUM -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... IbvfU3I47N
Moje hudba na ctvrtecni odpoledne stale se mi ty jejich pecky neohraly

Naposledy upravil(a) Stan dne 19 čer 2015 15:37, celkem upraveno 1 x.

Rob Clouth, ktory ma projekt Vaetxh. skvela elektronika.
PELF: z AAL som bol velmi milo prekvapeny minuly rok v Prahe, vskutku pani muzikanti.

PELF: z AAL som bol velmi milo prekvapeny minuly rok v Prahe, vskutku pani muzikanti.
bassline píše:Ray Subject - Dawn of Gods
Ne cely album se mi libi ale jsou tam tri skladby ktery se daji pouzit jako reference pro rock a pop mixy a tohle jedna z nich. 

Stan: jako dobrý, ale ty bicí zní maličko uměle.

@vasek: No neni pochyb o tom ze jsou samplovany a zrejme byl pouzitej i layering, kopaky jsou vychytany 
 jinak spise jde o pouziti reverbu a delaye na vokalech, zmeny hlasitosti pro privedeni urciteho nastroje do pozornosti posluchace, arange, prace s kytarama, cistota stredniho pasma, uhlazeny vysky atd. proste je tam toho dost pro provnani. Nedavno jsem psal o gated reverbu a ptal jsem se na pouziti v soucasne produkci protoze tenhle fenomen byl zalezitosti 80.let no a ejhle hned v prvni skladbe (Dead Inside) je tam jak vysitej.