Co právě posloucháte .....

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
PELF
Profesionál

Re: Co právě posloucháte .....

Příspěvek od PELF »

když už se tady mihlo to retro, tak jsem si vzpomněl na pár pecek, na který jsme pařili na silvestra někdy v polovině devadesátejch... Tak všechno NEj ezone a ať to hraje i v roce 2011!!! 8)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Vuid

Příspěvek od Vuid »

BlueBob
http://www.youtube.com/watch?v=W-FiVd16sqQ
To album od Lynche a spol je naprosto mysteriozne dokonaly.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Mě za poslední dobu docela odpálila tahle ta věc. Ta vizualizace sice působí trochu děsivě, ale myslím, že skvěle dokresluje atmosféru toho tracku. Výborná záležitost :wink:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Ja som po dost dlhej dobe natrafil na aktualny metalový album, ktorý si velmi! rád kúpim.., tak sa s vami podelím o tip:
Satanic Warmaster - Nachzehrer - 2010

Fractal

Příspěvek od Fractal »

http://www.youtube.com/watch?v=CTUqtxNneyA

nic zvlaštního, nic originálního, ale kluci (a děvče) umí

Fractal

Příspěvek od Fractal »

moje nejoblíbenější kapela za posledního pulroku: http://www.youtube.com/watch?v=3dpGTICzA_M masakr atmoska!

a tady jejich největší popina (osobně mi moc nesedí, mají ještě lepší věci, ale na zas takové videa)

c9000

Příspěvek od c9000 »

Com Truise a jeho EPčko. btw. Ta primitivní melodie se mi tak líbila, že jsem si ji dal jako vyzvánění. :)

Pavel Vantuch

Tak asi budu hodně jinde ... :lol: Nicméně tohle DVD jsem pořídil na podzim a furt mi z toho běhá husina po zádech ...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Pavel Vantuch: covece, ikdyz to neni muj salek, tak me to hodne zaujalo. Kompozicne a hlavne rytmicky velmi napadity, vynikajici muzikanti a slape jim to paradne. Dik za tip, mrknu se i na ostatni videjka a neco si o nich prectu. Uz jenom ten krkolomnej nazev . . . . . .

Pavel Vantuch

No, já se přiznám, že za poslední rok jsem touhle kapelou totálně posedlej. Druhej člověk za poslední roky, když opomenu Reznora, je Steve Wilson (frontman PT). Názory jich obou na svět, na život, na muziku ... no, mě to dostává. Já třeba NIN neposlouchám kvůli tomu, že v textu slyším "Fuck" a asi bych měl myslet, že ten člověk je na něco nasranej ... vím, co tím ten člověk myslí a taky vím proč to dělá. A PT jsou pro mě ten sám případ. Podobný názor na svět, ikdyž trochu jiné podání. V listopadu mi dorazilo domů z U.K. DVD "Insurgentes" - to je dokument o sólovce Stevena WIlsona (zas raději upřesním - frontman PT ... mimochodem figuruje i v projektech jako Blackfield, Opeth, Bass Communication ...). Kurňa ten člověk objede skoro celej svět s macbookem a fireface, aby natočil desku. A on ví, proč to dělá. Fakt doporučuju všem rockerům nastudovat, pokud neznáte.
No, taková perlička na závěr. Nechci psát slohovku. Mě ač klávesáka a vlastně i kytaristu nejvíc z Porcupine Tree dostává bubeník Gavin Harrison. Ten člověk je totální magor. A důkaz je zde (ta muzika není úplně můj šálek, ale co on tam předvádí, tak to je mazec):

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

by ma zaujimalo po vzhliadnuti takychto bubenickych videi, na zaklade coho vznikaju vtipy o bicmenoch 8)

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Od PT mám dývko Arriving Somewhere, zajímavá muzika... narazil jsem na ně přes klip Lazarus, je to fajn pohodovka.
Studio ATLAS

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jeden z najlepsich koncertov , ktory som kedy videl .. Najlepsi muzikanti , najlepsia hudba ..
pre zaujemcov , vyslo to na CD , DVD aj BD .. http://www.dvdbest.sk/blu-ray/121979/po ... cd-blu-ray

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Studio ATLAS

Odpovědět