ee, portrety sa casto nefotia idealne zaostrene... to by si imo mal vedietCyril píše:Tak hlavni vec je to vyfotit ostre :) Zni to velmi banalne, ale maj s tim casto podle mych zkusenosti problem i takzvany profici :) Pak uz je to o kvalitni uprave, ktera muze zabrat od desitek minut do desitek hodin... podle naroku a zameru
jj, asi tak nejak...TOM-Thak píše:lep: Kdyz to bude clovek se kterym se nedohodnu tak nemuze chtit kseftsice pocitam s tim, ze mi rekne ze zkusenosti je lepsi stat takhle a bejt otocenej tak a tak.. v zavislosti na svetle apod. ale zase nechci aby mi kecal do toho jakej chci vysledek.. od toho tam je on, aby ten vysledek vytvoril a nebo mi alespon rekl, ze to neni realne. Kazdopadne ja si myslim, ze tu fotku, co sme sem pastovali z arminovejch stranek.. tak tenhle styl pro orez z bileho pozadi svede kazdej lepsi fotograf.. a spis bude na me nacvicit si nejaky obliceje a pozy aby to vypadalo na fotkach pouzitelne.
jj, poradnej upliftarskej zasnenej xicht neni tak jednoduchy udelat!TOM-Thak píše:lep: Kdyz to bude clovek se kterym se nedohodnu tak nemuze chtit kseftsice pocitam s tim, ze mi rekne ze zkusenosti je lepsi stat takhle a bejt otocenej tak a tak.. v zavislosti na svetle apod. ale zase nechci aby mi kecal do toho jakej chci vysledek.. od toho tam je on, aby ten vysledek vytvoril a nebo mi alespon rekl, ze to neni realne. Kazdopadne ja si myslim, ze tu fotku, co sme sem pastovali z arminovejch stranek.. tak tenhle styl pro orez z bileho pozadi svede kazdej lepsi fotograf.. a spis bude na me nacvicit si nejaky obliceje a pozy aby to vypadalo na fotkach pouzitelne.