cez editor som tam par uzitocnych zvukov natocil, ale kazdopadne ten MS2000 za ktory som ho vymenil mi posluzil rozhodne lepsie

jo vidíš na přeblikávání jsem zapoměl ... resp. vytěsnil z hlavy, to bylo fakt děsivýdendy píše:na propecy bolo najviac na nervy ako preblikavali tie stranky s parametrami .. ze prepol si sa niekde, mal si povedzme cutoff na displeji.. ale kym si stihol zacat tocit preblikol ti automaticky displej na dalsiu stranu a hopla zrazu namiesto cutoff si tocil niecim uplne inym) fakt 'vychytany' interface
)))
cez editor som tam par uzitocnych zvukov natocil, ale kazdopadne ten MS2000 za ktory som ho vymenil mi posluzil rozhodne lepsie
Ty´s to měl pod názvem EOS? Já to vždycky viděl jako YS200 nebo YS100. To je podobný jako DX11, která se v Japonsku prodávala jako V1 (v Evropě by prej V1 vzbuzovalo nepříjemné spojení s V1 od Wernera Von Brauna ...). Ale jestli chceš vidět fakt úchylárnu tak potom jedině B200:Oxyygen píše:Ted jsem si vzpomel, ze jsem kdysi koupil za 4000 Poly 800 a tenhle dizajnovej ulet i se stojanem. Jeden z nejbizardnejsich synthu co jsem mel (po strance dizajnu) - jinak to byla klasicka FM 4op Yamaha