Hirli, MS20 za 2500 kcs, JP4 za 1200 kcs a ine legendy
Hirli, MS20 za 2500 kcs, JP4 za 1200 kcs a ine legendy
jo .. pamatam si asi pred 20 rokmi ako som bol na burze a dakto tam predaval TB303 za 2000 korun a nikto to nechcel , lebo to bola nepouzitelna picovina ..
Re: Roland AIRA
jo a já si nekoupil Jupiter 4 za 1.200 Kč a Crumar Stratus za 1.000 v roce 93 v hudebních nástrojích v Táboře .... protože to nemělo piano 

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
Také jsem v 90's držel SH101 za 1500,- a neměl na něj
Hnedle vedle nějaker ARP za 2000,- Bez MIDI takže "co s tím". Teď bych si ruce utrhal! 

ja si pamatam , ze sme kupili MS20 za 2500 korun .. i ked pan hovoril , ze pred tym volal nejajy hirlander a chcel dat 2000 za to .. tak sme boli radi , ze sme mu to vyfukli 

pytkin zabil 

no o tom , ze pred tym volal pan hirlander , nam ecson rozpraval tiez pekne historky 

ja by som sa to nebal to zovseobecnit , ze kazdy , kto niekedy predaval nejaky hudbny nastroj v ceskoslovensku za poslednych 30 rokov , urcite telefonoval niekedy s ivkom 

Byl jsem dlouho mimo: Kdo je Hirlander?
hahahahaPytkin píše:ja by som sa to nebal to zovseobecnit , ze kazdy , kto niekedy predaval nejaky hudbny nastroj v ceskoslovensku za poslednych 30 rokov , urcite telefonoval niekedy s ivkom
nechcete to splitnut do novej temy "Hirli, MS20 za 2500 kcs, JP4 za 1200 kcs a ine legendy" ??
Ja si dovolim tvrdit, ze do velkej miery vdaka Hirlimu som sa zacal tak trochu zaujimat aj o syntaky, ktore som donedavna takpovediac absolutne ignoroval a mojej hudbe to nevadilo. Ked som bol kedysi u Hirliho na navsteve, v podstate som ani moc nevedel docenit tie skvosty, ktore mi jeden za druhym ukazoval. Dnes by som trochu inak oci vypliestal.eGen píše:Byl jsem dlouho mimo: Kdo je Hirlander?
-
urcite to admin prenes do novej temy, hirli je kapitola sama osebe
po prehliadke tretej izby plnej syntakov odhora dole v doslovo muzealnom radeni od analogov az po prve digitalne rakety som bol konecne schopny mluvit a sa pytam a holygrail cs80? A ivan ze: pozor aby si do neho nebuchol mas ho pri nohe, este je nevybaleny mam ho uz viac nez tyzden ale este som sa neodvaazil..
no proste bozii
hirli IT CAN Be ONLY ONE