Možná, že se tady najde více podobných hledačů a třeba i vy tady najdete něco o čem jste si nikdy nemysleli, že hledáte.

Díky!

Dona Rosse jsem neznal, ale kromě jeho stylu hry mě zaujalo i jeho ozvučení. Všimněte si, že v nahrávce nejsou téměř slyšet rušivé pazvuky pohybu levé ruky po srunách na hmatníku ... Docela by mě zajímalo, jak toho docílil, protože já s teď s pazvuky docela bojuju.ReaktoplazmAR píše:čo sa týka akustickej gitary tak mám najradšej tento album: http://www.discogs.com/Don-Ross-Music-F ... se/3470868
celkovo ma Don Ross velmi baví a zvuk jeho gitary sa mi vždy lúbi, ale upozornujem že som neni žiadny odborník ani gitarista..
To je práve to, co mě na hraní láká. Skutečná hudba jako umění, která se dá zahrát na jakýkoli nástroj a ne jenom nějaké zvuky. Na tohle je kytara ůplně ideální.Ivo píše:... Na tomhle videu jde především o to jak to tito (vel)mistři hrají (a dělají si tím srandu z běžných smrtelníků, ale hodím to sem, protože z toho vždycky padám ze židle (i z jiných nahrávek těchto kytaristů). Zní to (aspoň pro mě) famózně