Jak na nakup u Thomanna pres Internet?
Jak na nakup u Thomanna pres Internet?
Rad bych koupil neco u Thomanna, ale protoze nejsem motorista, tak osobni cesta do Nemec moc nepripada v uvahu. Da se z jejich webovych stranek objednat do CR? Kdyz kliknu na uvodni strance na vlajku UK (nemcinou na rozdil od anglictiny nevladnu), tak me to poklada za obyvatele UK... Je mozne to takhle objednat - s tim, ze udam jako adresu doruceni CR? Ceny pro jednotlive zeme se taky nejak podivne lisi (UK x Nemecko x Rakousko). Dekuji predem za radu!
Takze tu zemi uvedu az na konci objednavky? Ale co ty ceny? Na UK strance mam treba 990 euro, na Nemecke strance 1050 euro a na rakouske 1060 euro za ten samy vyrobek (pritom to nevypada na púrepravne, ktere se pripocitava zvlast). A jak to funguje? Ja poslu objednavku a oni me fakturu? Potom prevod na jejich ucet?
Mimochodem, jak je to s poplatky za prevod na ucet z CR do EU - jak vysoke jsou (KB)?
Mimochodem, jak je to s poplatky za prevod na ucet z CR do EU - jak vysoke jsou (KB)?
-
- Profesionál
- MonkeyFighter
no, ty obednas oni ti poslou email ze prijali obednavku a ze ti poslou bankovni udaje...az ti prijde email s udajema tak posles peznize,pak ti prijde dalsi email ze penize obdrzeli a ze to posilaj,na jejich strankach se i muzes kouknout na stav obednavky,pokud je balik odeslanej tak tam najdes i cislo podle kteryho se muzes kouknout na dhl jak je na tom balik...ja tekhle obednaval stojanky vsechno O.K.
jo a mensie zasielky posielaju cez DHL/deutche post a vacsie cez UPS ... mne napr. evolver (2.17 kG krabica) poslali cez dhl - ale virus snow (4.15 kG) cez UPS ... ale to je len detail nepodstatny ...
pri plateni urcite pouzi SHA - staci platit poplatok za tvoj prevod nie aj tie dalsie - thomann to akceptuje ...
pri plateni urcite pouzi SHA - staci platit poplatok za tvoj prevod nie aj tie dalsie - thomann to akceptuje ...
Platbu kartou ve větších sumách nemají moc rádi pokud už člověk u nich nemá nějaký obrat (když jsem chtěl u nich kdysi poprvé něco kupovat tak kartu odmítli ... pouze převod ...). Poštovné účtují 15 EUR za balík. Jinak kdyby někdo chěl ušetřit 19% DPH, můžu v tom pomoct (mně to rovnou účtují bez DPH).