Jak odstranit mezery pri prehravani mp3?
Ale prd, na basy kaslu, ale treba ten kodek na ipodech classic stoji docela za PIP a drobne projasneni na vyskach a vyssich stredech by nebylo na skodu. Krom toho na mp3 prehravaci nemicham, ale posloucham, tudiz nechci, aby byla hudba sterilni, ale ziva.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 10 pro 2007 16:31, celkem upraveno 1 x.
no to by aj mna zaujimalo... kazdopadne som si dvoje floydy vyrobil pospajaneradek_p píše:A robi to nekdo/neco dobre? Myslim nejaky SW prehravac mp3/flac ve Windows?kexik píše:jasne ze nevie... v podstate to nevie 99% prehravacov. ostatne naozaj dobre to nerobi ani notoricky winampbiscuit píše:nevim jestli to vubec umi treba ipod.
-
On to taky není problém přehrávačů, ale formátu, který gapless playback neumí. Existují různé obézličky založené buď na heuristice která ty pauzy více ři méně úspěšně nadetekuje a vystřihne on the fly nebo na nějakých značkách uložených uvnitř streamu, které přehrávači řeknou skutečný začátek a konec skladby ve streamu (tuším, že takhle to dělá lame/foobar). Samozřejmě řešení od podlahy je přestat (konečně) používat prehistorický mpeg formát.kexik píše:jasne ze nevie... v podstate to nevie 99% prehravacov. ostatne naozaj dobre to nerobi ani notoricky winamp
u koss porta ekvalizer opravdu zapotrebi je, basy dolu!upman píše:No ja si taky nastavuju user eq - prehravac, eq poradne vysponovat a koss porta pro = zaruceny basy

No ja nemuzu na kossy dopustit, mam je uz 9 let, cirka 5. v rade, pokazde gratis vymemene. Nevim jak muzikanti, ale ja si je nemuzu vynachvalit, zatim jsem jeste nenasel zadna lepsi sluchatka za takhle rozumne penize. Posloucham na tom od Rachmaninova po DJ Tiesto a nemam jedinou poznamku.
Podle me hodne zalezi na preferenci kazdeho. Ja zase nemuzu Senhaisery, JVC, atd. Porta Pro v poho nahradi v nouzi poslech. monitory, da se na ne slapnout a gratis ti je vymeni, atd.
Jediny SONY MDx (nevim presne, DJsky) mi sedi zvukove, ale za 5k si radsi koupim neco do studia;))
Podle me hodne zalezi na preferenci kazdeho. Ja zase nemuzu Senhaisery, JVC, atd. Porta Pro v poho nahradi v nouzi poslech. monitory, da se na ne slapnout a gratis ti je vymeni, atd.
Jediny SONY MDx (nevim presne, DJsky) mi sedi zvukove, ale za 5k si radsi koupim neco do studia;))
Naposledy upravil(a) upman dne 12 pro 2007 10:19, celkem upraveno 1 x.
Porty jsou asi nejlepší sluchátka k walkmanu, o tom žádná. Ale strašně kecají (někdy ovšem velice příjemně, občas by se mi hodilo mít ten jejich charakter jako plugin) a ve srovnání s vyšší třídou nic moc extra nehrajou. Ale to člověk pozná, až když si tu vyšší třídu naposlouchá.upman píše:No ja nemuzu na kossy dopustit, mam je uz 9 let, cirka 5. v rade, pokazde gratis vymemene. Nevim jak muzikanti, ale ja si je nemuzu vynachvalit, zatim jsem jeste nenasel zadna lepsi sluchatka za takhle rozumne penize.