Jak odstranit mezery pri prehravani mp3?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Jak odstranit mezery pri prehravani mp3?

Příspěvek od upman » 10 pro 2007 12:17

Zdravim,

koupil sem k narozkam zene mp3 prehravac, iriver x20. Oproti memu ocekavani firmware neumoznuje prehravat mp3ky bez mezer, tj. manzelce je to de-facto na prd.

Ma spec. sety na cviceni, napr. 10xmp3, ktere jsou ale na CD vysmahnute bez mezer, tj. muze sice vybrat, odkud zacne prehravat, ale zvukove se to tvari jako 1 song.

Takze mi nezbude nic jineho, nez mp3 nejak spojit do 1 souboru, popr. nastavit nekde v mp3ce, ze nechci mezery (to je ale podle me spis vlastnost prehravace). Jaky soft na to nejlepe pouzit, at s tim mam co nejmin prace a je to rychle? Bavime se tady o cca 40x CD, ktere je nutne prevest tak, aby fungovalo v prehravaci.

Diky moc za radu
upman
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 10 pro 2007 12:19

upman : prehravac to v nastaveni neumoznuje nastavit ? aby plynule prehraval ?

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 pro 2007 12:26

Nasel jsem tohle: http://www.ezsoftmagic.com/ to by mohlo byt ono...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 pro 2007 12:57

pytkin: bohuzel bych rekl, ze je to docela standard :( kdysi jsem dostal hdd mp3 acer a ten to taky neumi... nevim jestli to vubec umi treba ipod.

upman: nenapada me nic lepsiho, nez v audio editoru nasazet mp3ky za sebe a ulozit jako jeden soubor. bohuzel se v tom pak nejde hejbat jinak, nez jako kdysi na kazete :( "pretacet" a hledat
Naposledy upravil(a) biscuit dne 10 pro 2007 13:24, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 pro 2007 13:09

biscuit píše:nevim jestli to vubec umi treba ipod.
jasne ze nevie... v podstate to nevie 99% prehravacov. ostatne naozaj dobre to nerobi ani notoricky winamp

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 10 pro 2007 13:16

kexik píše:
biscuit píše:nevim jestli to vubec umi treba ipod.
jasne ze nevie... v podstate to nevie 99% prehravacov. ostatne naozaj dobre to nerobi ani notoricky winamp
Přesně tak... pouštím si tu The Wall a pěkně mě to nasírá...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 pro 2007 13:20

upman: tady je asi posledni firmware, ale kexik me celkem utvrdil v tom, ze to firmware nespravi :-(
http://www.iriver.co.jp/support/downloa ... =&keyword=

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 pro 2007 13:23

biscuit píše:upman: tady je asi posledni firmware, ale kexik me celkem utvrdil v tom, ze to firmware nespravi :-(
http://www.iriver.co.jp/support/downloa ... =&keyword=
to by som netvrdil... prave niektore irivery udajne bez medzier zvladaju
neviem ale presne ktore

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 10 pro 2007 13:54

Neexistuje pro to rockbox?

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 10 pro 2007 14:29

2 pytkin: no chci, aby prehraval mp3 primo za sebou, bez 3sec pauzy mezi songy

2 biscuit: uz tam mam posledni firmware a bohuzel, tuhle jednoduchou vec tam nezavadi

2 kexik: mam iriver iHP-140 40GB a ten to umi ve standardu, ale nic noveho uz to neumi :(

2 cyril: diky moc presne to sem chtel, alespon to bude bez prace :)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 10 pro 2007 14:39

BTW - puvodne jsem to chtel dela v MixMeisterPro, ale tohle je mnohem vic easy a hlavne si to muze Misa prevadat sama, tj. zero work for me :D
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 pro 2007 14:47

kermitak. dobry, az ted jsem zjistil, ze rockbox je i pro neco jinyho nez ipod ;)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 10 pro 2007 15:42

biscuit: jj, skoda ze to nejede na novych ipodech :-/ Nejvic me na tom defaultnim fw krka nemoznost nastavit si svuj eq (myslim tedy mimo itunes)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 10 pro 2007 15:47

Kermitak: ty si nastavujes na prehravaci eq? Neni to barbarstvi? Nebo se taky ridis tim, ze kdyz srackovej poslech, at to aspon duni? :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 10 pro 2007 15:50

No ja si taky nastavuju user eq - prehravac, eq poradne vysponovat a koss porta pro = zaruceny basy :D
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět