Jak připravit DJ set?
-
Re: Jak připravit DJ set?
Dej si bacha na hlasitosti jednotl.tracku, at je mas vsechny stejne.... Potom behem prechodu hlidej basy, meli by byt vytazeny naplno vzdycky jen u jednoho tracku, kdyz hrajou kopaky soucasne.....ale to je ti myslim jasny. V daw potom opravim pripadne mix co se mi nepoved,nahraju znova a vlepim ho tam...dodelam scratche.....pripadne efekty, protahnu lehce limiterem.
"V daw potom opravim pripadne mix co se mi nepoved,nahraju znova a vlepim ho tam...dodelam scratche.....pripadne efekty, protahnu lehce limiterem."
nahrajes znova celj ten prubeh mixu a pak nepovedenou vystrihnes a vlozis povedenou?
nahrajes znova celj ten prubeh mixu a pak nepovedenou vystrihnes a vlozis povedenou?
-
Jasne...proc to kvuli jedne chybe delat cely znova
proc by nemohly byt smichany i basy, vcetne kopaku?longsleeper píše:Dej si bacha na hlasitosti jednotl.tracku, at je mas vsechny stejne.... Potom behem prechodu hlidej basy, meli by byt vytazeny naplno vzdycky jen u jednoho tracku, kdyz hrajou kopaky soucasne.....ale to je ti myslim jasny. V daw potom opravim pripadne mix co se mi nepoved,nahraju znova a vlepim ho tam...dodelam scratche.....pripadne efekty, protahnu lehce limiterem.
feo: zalezi na technice mixu, ale kdyz mixujes tak, jako 90 % dju, ze si obe savle vyjedes na 100 %, je to vlastne jedina mozna varianta, kdyz chces aby vystup znel kultivovane.
prvotsky: nechces soukrome zive skoleni?
mohli bychom to konecne spojit i s tim pivkem 
prvotsky: nechces soukrome zive skoleni?

-
Hombrefeo: presne jak pise Biscuit...je to asi nejpohodlnejsi/nejcastejsi zpusob michani.... pisu ted z mobilu tak bych se udatloval k smrti nez bych to popsal... Zkus si neco smichat v nejakym dj softu a zahy k tomu dojdes
bavite me dobre 

-
Jako da se udelat kvalitni mix i s korekcema na nule, jen pomoci gainu nebo crossfaderu, ale to uz jsou potreba nejaky skills... je jednoduchy to z***vit
-
Bud konkretni hombre... anebo bez radsi krmit racky
feo, odehral jsem toho myslim celkem hodne, tak me uprimne trochu urazi, kdyz ti prijde moje zkusenost jako zabavna
nevim na jakych systemech si neco odehral ty, ze si tak nad veci a pobavenej...

-
Ja hraju od devatenacti...je mi 35....nejmin dvacet akci rocne. Fakt nemam potrebu si nechat kalet na hlavu hombre
biscuit píše:feo: zalezi na technice mixu, ale kdyz mixujes tak, jako 90 % dju, ze si obe savle vyjedes na 100 %, je to vlastne jedina mozna varianta, kdyz chces aby vystup znel kultivovane.
prvotsky: nechces soukrome zive skoleni?mohli bychom to konecne spojit i s tim pivkem

napisu sms
sem zvědavej co na ten muj mix povite..
včera se mi po dvou lahvich vina líbil mooc..

nevim, proc to hned berete osobne, mne jen prijde srandovni, kdyz nekdo pri "tvorbe" se musi drzet striktne nejakych sablon. videl jsem toho uz hodne, a vetsina djs s takovym pristupem me k smrti nudila, nehlede na kvalitu tracku...
ale nemusis mit nejakej krecovitej pristup. muzes michat i bez korekci... ale potom behem mixu pracujes neustale s obema savlema a nemuzes si v podstate dovolit dat obe nahoru. to je proste fyzika - to uz te pak muze zacit nudit dejchat... myslel jsem, ze tohle je forum, kde se takovyhle elementarni picoviny povazujou za dany a nediskutuje se o nich. nehlede na znalosti, jsem doufal, ze mas i cit...