Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Při prohlížení starejch fotek jsem našel místnost pro moje "studio" z před-předchozího bytu (rok 98-02 ), celý postavený ze Sonitu včetně podhledů. Ta místnost byla úžasná, perfektní lokalizace zvuku, když tam člověk přišel, tak to chvilku trvalo než si zvykl. Problém byly basy (nijak neřešený), ale zbytek pásma super. Nechal jsem to při prodeji tam, což asi byla chyba, ale deal to byl solidní;)

peteness: inak sorkac ak som to cele prestrelil... cele to vypalilo uplne inak ako som povodne myslel (povodne som netusil ze to vobec nejako vypali). z mojej strany to bola len taka poznamka-otazka a aj ked bola ustipacna (to si uvedomujem), nemyslel som nou nic zle. a preto som bol v dost brutalnom soku ked sa to zacalo tak rychlo nabalovat. a potom uz nebola cesta spat, len vychladnut...
Ja to teda neocenuji ani nahodou, protoze peteness zareagoval naprosto neprimerene (viz muj cenzurou smazany prispevek par stranek z5), a mel by to byt spis on, ktery by se mel omlouvat. Nicmene jsem rad, ze vse vychladlo a jede se dal.fova píše:Tohle ocenuji, Dano.
Ne kazdy se dokaze omluvit.
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Ja jsem neresil to, kdo byl v pravu, ale to, ze je Dano schopen se omluvit. Takhle se spousta lidi zachovat nedokaze. Rozhodne jsem to nemyslel tak, ze ten zlocinec Dano by se mel chudakovi Petenessovi omluvit.
Nazor na to, kdo byl v pravu, si necham pro sebe.
Nekdy se stane, ze se omluvim po nejake hadce manzelce, prestoze je vina spise na jeji strane, protoze mi jde o udrzeni toho vztahu.
Je pro me dulezitejsi se usmirit, nez vyhrat hadku a casem, s takovym pristupem ztratit zenu.
Nazor na to, kdo byl v pravu, si necham pro sebe.
Nekdy se stane, ze se omluvim po nejake hadce manzelce, prestoze je vina spise na jeji strane, protoze mi jde o udrzeni toho vztahu.
Je pro me dulezitejsi se usmirit, nez vyhrat hadku a casem, s takovym pristupem ztratit zenu.
Naposledy upravil(a) fova dne 28 bře 2008 10:04, celkem upraveno 1 x.
fova : inak na musikmesse boli zaujimave stoly do studia.. bolo by dobre si to pozriet, hubert doniesol odtial taky letacik, velmi prijemne.. neviem ani aka firma to robi ale v podstate tam bol integrovany 2x rack vedla seba hned v stole, policka na monitory a celkom krasny velky stol a tiez aj polica na LCD.. fakt slusny ergonomicky stol..

Naposledy upravil(a) EXCOM dne 28 bře 2008 11:47, celkem upraveno 1 x.