nechelo by sa mi cumet na monitor tak vysoko, bolel by ma krk .... ostatok je OK

Hele asi si tě vezmu na konzultace do svého nového studiabodyia píše:Při prohlížení starejch fotek jsem našel místnost pro moje "studio" z před-předchozího bytu (rok 98-02 ), celý postavený ze Sonitu včetně podhledů. Ta místnost byla úžasná, perfektní lokalizace zvuku, když tam člověk přišel, tak to chvilku trvalo než si zvykl. Problém byly basy (nijak neřešený), ale zbytek pásma super. Nechal jsem to při prodeji tam, což asi byla chyba, ale deal to byl solidní;)
Tentokrat se mi ten stul docela libi, ale jak uz napsal Poshook, ten monitor je "neergonomicky" vysoko.EXCOM píše:fova : inak na musikmesse boli zaujimave stoly do studia.. bolo by dobre si to pozriet, hubert doniesol odtial taky letacik, velmi prijemne.. neviem ani aka firma to robi ale v podstate tam bol integrovany 2x rack vedla seba hned v stole, policka na monitory a celkom krasny velky stol a tiez aj polica na LCD.. fakt slusny ergonomicky stol..
myslel som taky isty drziak ako je dolu by si mal v skrinke hore na policke.. take som uz videl.. ale to som len spekuloval pre tych co im LCD hore nevyhovoval... ten stol mi dojde skor ako postprodukcny uz na mastering.. prave koli tomu klavesu ze ho tam nemas moc dobre kam dat... ale vsetko sa da vymysliet, mam pocit ze maju viacej produktov a ich system je modularny...kexik píše:racky nemas sancu nacpat pred seba a nie je na to ani dovod. pred sebou mas mat klaves, klavesnicu, midi cudliky. veci v rack prevedeni su od prirody staticke veci, ktore bud ovladat moc netreba, alebo ide ovladat na dialku