Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Poshook

Příspěvek od Poshook »

Pytkin píše:opravujem

http://www.quiklok.com/

Obrázek
nechelo by sa mi cumet na monitor tak vysoko, bolel by ma krk .... ostatok je OK :roll:

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

bodyia píše:Při prohlížení starejch fotek jsem našel místnost pro moje "studio" z před-předchozího bytu (rok 98-02 ), celý postavený ze Sonitu včetně podhledů. Ta místnost byla úžasná, perfektní lokalizace zvuku, když tam člověk přišel, tak to chvilku trvalo než si zvykl. Problém byly basy (nijak neřešený), ale zbytek pásma super. Nechal jsem to při prodeji tam, což asi byla chyba, ale deal to byl solidní;)

Obrázek
Hele asi si tě vezmu na konzultace do svého nového studia ;) ... jinak myslím, že je dobře že´s to tam nechal. Do tvého nového bytu by se to myslím příliš nehodilo ;)

fova

Příspěvek od fova »

EXCOM píše:fova : inak na musikmesse boli zaujimave stoly do studia.. bolo by dobre si to pozriet, hubert doniesol odtial taky letacik, velmi prijemne.. neviem ani aka firma to robi ale v podstate tam bol integrovany 2x rack vedla seba hned v stole, policka na monitory a celkom krasny velky stol a tiez aj polica na LCD.. fakt slusny ergonomicky stol..
Tentokrat se mi ten stul docela libi, ale jak uz napsal Poshook, ten monitor je "neergonomicky" vysoko.
Spravne bys mel mit horni hranu zobrazovaci plochy monitoru ve vysi oci.

Muj DIY stul me vysel na 4000Kc, tenhle stoji 11 000Kc bez DPH.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

fova, poshook : no dala by sa spravit zmena ze LCD by siel tam kde su racky a racky tam kde je LCD :)

dendy

Příspěvek od dendy »

Excom: jedine ak by to bolo LCD 6000x200 :D

kexik

Příspěvek od kexik »

racky nemas sancu nacpat pred seba a nie je na to ani dovod. pred sebou mas mat klaves, klavesnicu, midi cudliky. veci v rack prevedeni su od prirody staticke veci, ktore bud ovladat moc netreba, alebo ide ovladat na dialku

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

kolik stoji a kde by se dal u nas sehnat takovej brutustul?

Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik píše:racky nemas sancu nacpat pred seba a nie je na to ani dovod. pred sebou mas mat klaves, klavesnicu, midi cudliky. veci v rack prevedeni su od prirody staticke veci, ktore bud ovladat moc netreba, alebo ide ovladat na dialku
myslel som taky isty drziak ako je dolu by si mal v skrinke hore na policke.. take som uz videl.. ale to som len spekuloval pre tych co im LCD hore nevyhovoval... ten stol mi dojde skor ako postprodukcny uz na mastering.. prave koli tomu klavesu ze ho tam nemas moc dobre kam dat... ale vsetko sa da vymysliet, mam pocit ze maju viacej produktov a ich system je modularny...

no ok ale uz sem hodte dalsi kutik :)

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Hmm, tak nevím. Nebo vlastně vím - toto se mi ani trochu nelíbí. Designově nedořešený - bude všechno vidět, kabely, veškerej bordel z druhý strany, funkčně diskutabilní - nevěřím, že když trochu víc bouchnu do masterkeyboardu, tak se nezachvějí monitory (audio i video), takovou stabilitu to mít technicky nemůže.
Evidentně je to level-entry nebo ultravýběhovej model, kdo by dneska dělal promo fotky s CRTčkem.

Zatím absolutorium, který jsem v daný sféře viděl je tohle:

Obrázek
detail: http://www.argosyconsole.com/html_inter ... 5K803.html

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

já bych teda radši ten ultravýběhovej model s viditelnýma káblama, než ruhle rakev :-) to mi připomíná katedry u nás na gymplu, asi tak ze 70. let, dovnitř se dal dat magneťák, gramofon, ovládalo to rolety, diaprojektor... vypadalo to podobně, akorát to mělo hnusnou dýhu :-)

dano

Příspěvek od dano »

uau tak ta argosy konzola je uplne uzasna. to by nemal Excom vidiet :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hm, designovo to vyzera jak F117 Stealth.. aby to zjavne nezachytavalo radio ked tam niekto bude mat TRUTH :)
na margo toho chvenia sa toto musi plne nalozene tiez brutalne rozhojdat ked vidim tie male plechove nozicky...

inak ako napad je to fajn samozrejme... ale pride mi to take negustiozne.. v studiu by som chcel mat peknu vec.. toto naozaj vyzera ako terminal na letisku kde sa presvecuju batoziny...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

EXCOM píše:aby to zjavne nezachytavalo radio ked tam niekto bude mat TRUTH :)
:DDD
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pokukajte ten WEB toho quikloku .. su tam mrte vselijakych veci .. roznych drziakov a podobne .. mozno sa dakomu bude daco hodit ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Trebars :

Obrázek

Odpovědět