Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 22 dub 2008 21:54

peteness píše:V-synth je docela pekny, ale zbytek ma na me moc strohy design. Mit to doma, asi bych je vylepsil sprejem nebo nalepkama.
holt Yamaha, Roland je v tomto trosku dalej si myslim.. Yamaha vzdy posobi stroho.. je tam len to co treba.. Roland si da zalezat aj na detailoch.. je to fakt ze vidiet, to dielenske spracovanie ma Roland o dost teda lepsie...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 22 dub 2008 22:00

EXCOM píše:
peteness píše:V-synth je docela pekny, ale zbytek ma na me moc strohy design. Mit to doma, asi bych je vylepsil sprejem nebo nalepkama.
holt Yamaha, Roland je v tomto trosku dalej si myslim.. Yamaha vzdy posobi stroho.. je tam len to co treba.. Roland si da zalezat aj na detailoch.. je to fakt ze vidiet, to dielenske spracovanie ma Roland o dost teda lepsie...
ale mechaniky na hovno

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 dub 2008 23:18

dano píše:stale som nepochopil preco niektori pouzivaju citaciu ked komentuju obrazky. potom je to tu asi 300 krat to iste...
hlavne tie obrazky mozu z tej quotacie zmazat !

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 22 dub 2008 23:32

Take se primlouvam za to, aby se ty obrazky v citacich mazaly.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 22 dub 2008 23:50

EXCOM píše:cez midi :) a ten ktory budem chciet tem si hodim na stol.. je to prevazne stojan na to aby som ich mal na jednom mieste, pekne ulozene.. nie po krabiciach a kade tade...

ked si pri ne sadnes v pohode mas 3 spodne k dispozicii.. na stojaka zas vrchne okrem EX5.. ta je uz nizko
Proc mas ten master keyboard nahore ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 dub 2008 00:14

jo .. ta A30(33?) ma tiez prekvapila tak vysoko .. trochy neprakticke .. inak ti chyba v gear liste ..

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 dub 2008 00:53

Tak jsem taky ten svuj koutek trochu upgradoval -)))Kacko slo pod plachtu at se na nej moc neprasi, nejak nezbyva cas...Tak at se nedivate porad na to same -)))

http://www.tomast.webzdarma.cz/bordel.jpg

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 23 dub 2008 01:25

nunu: tyvooooole :) .......nechces to trochu popsat?

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 23 dub 2008 04:02

WoW! to je laborator NUNU!
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 23 dub 2008 06:41

hmmm to čumim takovýhlle elektrostanice sou v Halflifech :D
Fakt by mě zajímalo co to je za přístroje
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 dub 2008 07:52

a.tom.x píše:Proc mas ten master keyboard nahore ?
to je provizorne polozeny, vsetko som to narval na stojan.. a mimo to je to uz stary dedek ktoreho mam z nostalgie :) cize on uz moc toho neporiesi...
pytkin píše:jo .. ta A30(33?) ma tiez prekvapila tak vysoko .. trochy neprakticke .. inak ti chyba v gear liste ..
v podstate on neni uplne moj :) ale v podstate aj moj je lebo ho nikto nechce a ja ho chcem.. to sme kupili este davno do KLDR a na nom som spravil prevazne vsetku muziku do prichodu EX5... tak teraz uz len odpociva...
poshook píše:ale mechaniky na hovno
mechaniky kde?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 23 dub 2008 10:06

EXCOM píše:
a.tom.x píše:Proc mas ten master keyboard nahore ?
to je provizorne polozeny, vsetko som to narval na stojan.. a mimo to je to uz stary dedek ktoreho mam z nostalgie :) cize on uz moc toho neporiesi...
OK to jo ;) Kolik tě stál ten stojan? Já jsem to teď pořešil tímhle systémem: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categ ... tic/10896/ je to dost variabilní a stavěné na velké zátěže
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 dub 2008 10:07

mechanika = klaviatura :)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 23 dub 2008 10:26

Poshook píše:mechanika = klaviatura :)
suhlasim. u Rolandu je to nedostatok ktory si vsimam uz od XP50, 80. a nejako sa s tym nepopasovali... ak porovname, ake klaviatury ma Yamaha od SY77, ci Korg od T3, je to nebe a dudy...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 23 dub 2008 10:40

moj pracovno/hudobny kutik sa dostal do finalnej fazy :-)) takto to uz ostane na velmi dlho :-) moje 2 najvacsie sny hardwarove co som kedy mal po lavici a pravici plus jedna modra potvora co prekonala moje ocakavania :-) teraz uz ostava len tvorit.. a buduci rok este lepsie bedne kupit ;) ...

Obrázek

Odpovědět