Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
excom: Ona je to spíš taková legrace. Zatím jsem si udělal pár programů, kdy rukou můžu hrát drums včetně velocity zvuků nebo bět basových tónů. Vypadá to dobře při různých perfomances. Dovedu si dobře představit taky použití, kdy by každý senzor ovládal jeden CC, třeba cutoff, rezonanci, efekt, levačkou bych hrál linku a pravačkou ji moduloval. Co se týče digitizéru, tam mě láká zkonstruovat něco jako světelnou harfu, přerušování paprsku bude spouštět impuls a pak už je zase jenom na programu, jak se nastaví jeho vyhodnocení. Takže takový nestandardní kontrolér pro experimenty.
- loudspeaker
-
- Profesionál
mimochodom, preco si nedate mladenci tie bedne na tu stranu L-ka co ide do miestnosti? tym sa vam dost podstatne vylepsi zvuk... takto to musi akurat duniet a nechcem vediet co robia tie blizke odrazy od tej sexy tapety. btw ta pohovka je este viac sexy, tu som az teraz zmercil... amici by to nazvali posledne zachvevy eisenhowerovskej ery blahobytu. majitel takeho bytu musi vlastnit chevy alebo el camino, fajcit lakystrajky bez filtra a robit na jatkach
zahraj si to na rhodesoch...micanek píše:2fova: ani mi neprijde - dle meho soudu hraje pomerne libozvucnej akord - vidim-li spravne - D, G, A, H - to je prece obrat G, H, D, F, A pouze s vynechanou septimou, takze paradoxne mohl hrat ctyri tony vedle sebe a k tomu to spodni D :) zahraj si to na klaviru - fakt hezkej akord...