Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
tudy: dik:) ... inak krasa, hracky a ich hrdy majitel
nahodou fajn foto
btw. co za rozlisenie mas na tom LCD ?
peteness: ani sa nepytaj.. ADDA mam poriesene uplne zufalo - maya 44 usb .. mal som esi quatafire ale musela ist z domu lebo nesla pod vistou .. takze teraz som na nudzovom rieseni ...
bassline :
))) namakane:) s-tudyo 

peteness: ani sa nepytaj.. ADDA mam poriesene uplne zufalo - maya 44 usb .. mal som esi quatafire ale musela ist z domu lebo nesla pod vistou .. takze teraz som na nudzovom rieseni ...
bassline :

Dendy, bassline: dík 
Rozlišení mám nativní - 1680 x 1050 (WSXGA+)
ad tudio - současný oficiální název je "sTudio"

Rozlišení mám nativní - 1680 x 1050 (WSXGA+)
ad tudio - současný oficiální název je "sTudio"

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
tudy: hm sranda vyzera to na vyssie.. hento mam aj ja na 17" notebooku 
moja draha je sice nekonecne tolerantna na moje hracky ale kedze hento je cast obyvacky tak to uz by mi nepreslo

to nemozemPytkin píše:dendy : mozno aj akustiku .. aspon daky panel na zadnu stenu ..

Naposledy upravil(a) dendy dne 11 črc 2008 10:03, celkem upraveno 1 x.
2 Dendy: gratulace velika + ta poznamka s tvoji drahou me potesila, jsem na tom stejne, nebyt jejiho pochopeni, tak bych doma fakt nemel 180cm kridlo 
2 tudy: pekne vyresene, hlavne ta AKAI (teda tipuji) pod tim LCD, porad jsem premyslel, jak pripadne sampler narvat, mel jsem ho na stojanu vedle klaves, akorat na nej neni poradne videt, tohle je fakt pekne reseni.

2 tudy: pekne vyresene, hlavne ta AKAI (teda tipuji) pod tim LCD, porad jsem premyslel, jak pripadne sampler narvat, mel jsem ho na stojanu vedle klaves, akorat na nej neni poradne videt, tohle je fakt pekne reseni.
ja to tak horuco nevidim.. na tie moje amaterske obcasne experimenty s muzikoou mi to uplne postacuje.. az budem fakt chciet nieco vyladit, zoberem hotovy track, pojdem do poriadne nazvuceneho studia a mix doladim tam .. ale jak som vravel minimalne o nieco lepsie bedne este kupit chcem.. ale lepit si nejake bazmeky na stenu v obyvacke mi momentalne pre moj ucel (a pri mojej hluchosti) pride uplne nepodstatne
)

-