TOM-Thak: Monitory uz mam novy, Fostexy (a i dve novy LCD), ale fotky na strankach jsou jeste stary - v sekci Novinky mas novy veci, zatim nez udelam foto do galerie. Koukej na mindwarp.cz do Novinky a nebo nalevo na powered by...novy fotky celku budou brzo, az tu uklidim
Brooklyn: Zatim mi funguji vsechny pluginy, on tenhle system ma dost dobrou emulaci pro 32-bit, mas specialni x86 program files atd...instaluju ted DAW, uz tam mam Fruity 8 a asi 20 pluginu a vsechno maka, akorat teda Fruity je 32-bit aplikace, takze tady umi jen 2GB, da se to nejak zapnout i na 3GB, ale to nechci, budu zkouset asi Sonar zejtra, ten vyuzije celejch 6GB...
a na XP x64 mi funguji nastesti drivery pro vsechen hardware - akorat pro klavesy CME nesel pod 64-bit USB driver, takze jsem je zapojil pres MIDI a je to OK...
ja to XP x64 instaloval proto, ze jsem nechtel Vista 64-bit, chci zustat u bleskovych XP a zatim to maka jako svine...
ale nevim jak pujdou hry, ktery obcas potrebuju hrat, to jsem jeste nezkousel...