Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un »

brooklyn

mam ho od vcera,tak zatial mozem len tolko,ze som bol sklamany z toho,ze nepodporuje nativne pluginy a instrumenty v Logic-u,ale daju sa samozrejme namapovat,len to uz je praca navyse (vzhladom,ze je tam automap)
co sa tyka 3rd party pluginov,skusal som FM8,massive,absynth,crystal a ovlada sa to paradne,automatizacia v realnom case bezproblemova
tolko zatial

btw nevies ako vlozim ten obrazok,aby sa zobrazil poriadne? mam ho myspace

edit:uz som na to prisiel :)
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

f.un píše:brooklyn

mam ho od vcera,tak zatial mozem len tolko,ze som bol sklamany z toho,ze nepodporuje nativne pluginy a instrumenty v Logic-u,ale daju sa samozrejme namapovat,len to uz je praca navyse (vzhladom,ze je tam automap)
co sa tyka 3rd party pluginov,skusal som FM8,massive,absynth,crystal a ovlada sa to paradne,automatizacia v realnom case bezproblemova
tolko zatial

btw nevies ako vlozim ten obrazok,aby sa zobrazil poriadne? mam ho myspace

edit:uz som na to prisiel :)
dekuju, to rad slysim.

jeste jeden dotaz: zachovaji se drive prirazeny parametry, kdyz otevres ulozeny projekt?

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un »

este som nemal moc cas to otestovat,ale teraz som rychle skusil vytvorit zopar midi kanalov s roznymi instrumentami (fm8,absynth) a ano,ked si projekt ulozis tak sa ti ulozia aj jednotlive nastavenia pre kazdy kanal zvlast...cize ak mas 2x niekde fm8 tak kazdy bude mat pre nocturn svoje nastavenia
akurat mohol byt na tom ovladaci aspon maly segmentovy display s page number,ale inac je to skvela vecicka za take peniaze
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

f.un píše:este som nemal moc cas to otestovat,ale teraz som rychle skusil vytvorit zopar midi kanalov s roznymi instrumentami (fm8,absynth) a ano,ked si projekt ulozis tak sa ti ulozia aj jednotlive nastavenia pre kazdy kanal zvlast...cize ak mas 2x niekde fm8 tak kazdy bude mat pre nocturn svoje nastavenia
akurat mohol byt na tom ovladaci aspon maly segmentovy display s page number,ale inac je to skvela vecicka za take peniaze
dekuju. za ty penize je to opravdu moc hezky a snad predevsim sikovny; zakoupim.

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un »

tak v tvojich rukach to bude urcite silnejsia zbran ;)
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

biscuit
Příspěvky: 9654
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

kluci prozradte o jakej kontroler jde a co ze to umi... neco jako novation?

f.un
Příspěvky: 114
Registrován: 08 čer 2006 08:14

Příspěvek od f.un »

novation nocturn,sikovny kontroler s automap funkciou,nestoji myslim ani 3tis.
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

dvoudenní instalace XP x64 kvůli tomu, co je označeno červeně:

Obrázek

ale teď to maká jako blesk, XP 32-bit už to nějak nestíhali ;) tak teď abych to využil, musím přejít na Sonar nebo Cubase...na orchestry a složité produkce se tolik RAM určitě hodí, na elektroniku mi zatím stačí Fruity, které má omezení kolem 3GB....

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Jindy2: Jen tak mimo, co jsem koukal k tobe na stranky a fotky nechtelo by to poridit si misto tech bednicek nejaky slusny monitory?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

neni to tak, ze v x64 xp nefunguji nektere pluginy/programy?

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

TOM-Thak: Monitory uz mam novy, Fostexy (a i dve novy LCD), ale fotky na strankach jsou jeste stary - v sekci Novinky mas novy veci, zatim nez udelam foto do galerie. Koukej na mindwarp.cz do Novinky a nebo nalevo na powered by...novy fotky celku budou brzo, az tu uklidim ;)


Brooklyn: Zatim mi funguji vsechny pluginy, on tenhle system ma dost dobrou emulaci pro 32-bit, mas specialni x86 program files atd...instaluju ted DAW, uz tam mam Fruity 8 a asi 20 pluginu a vsechno maka, akorat teda Fruity je 32-bit aplikace, takze tady umi jen 2GB, da se to nejak zapnout i na 3GB, ale to nechci, budu zkouset asi Sonar zejtra, ten vyuzije celejch 6GB...
a na XP x64 mi funguji nastesti drivery pro vsechen hardware - akorat pro klavesy CME nesel pod 64-bit USB driver, takze jsem je zapojil pres MIDI a je to OK...
ja to XP x64 instaloval proto, ze jsem nechtel Vista 64-bit, chci zustat u bleskovych XP a zatim to maka jako svine...
ale nevim jak pujdou hry, ktery obcas potrebuju hrat, to jsem jeste nezkousel...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22156
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

jindy : rozdel si disk , alebo pridaj daky dalsi z XP 32 a hraj hry na nom ..

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

Pár fotek:

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM »

jindy2 : hned to vyzera lepsie ako tie CRT :)

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

EXCOM: jj taky si myslim :) ty CRT už mě pěkně štvali a boleli z toho oči, každej jiný rozlišení...tohle je 2x 1280x1024, což je v součtu víc, než kdybych koupil jakýkoliv 24" LCD...

Odpovědět