Hehebiscuit píše:i pres fx je poznat, ze mas na plose ten default des
Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Cubase sa robia aj v 64bit. verzii? vzdy som bol v tom, ze su len 32bit. pre istotu som siel pozriet na stranku vyrobcu a o ziadnej 64bit. verzii ani zmienky...Jindy2 píše:dvoudenní instalace XP x64 kvůli tomu, co je označeno červeně:
ale teď to maká jako blesk, XP 32-bit už to nějak nestíhalitak teď abych to využil, musím přejít na Sonar nebo Cubase...na orchestry a složité produkce se tolik RAM určitě hodí, na elektroniku mi zatím stačí Fruity, které má omezení kolem 3GB....
Poshook: někde vedle nebo tady jsme to řešili, už nevím kde...Ekeaze říkal, že zkoušel nějakou Cubase 64-bit beta verzi a jako "jde to"...no a já mluvil většinou v souvislosti s tou RAM hlavně o Sonaru (ten jsem zkoušel já), ten umí 64-bit dávno, Cubase asi ne, v tomhle Cubase nesleduju, ale sleduju Sonar, protože tvůrci se podporou 64-bit a mnoha RAM vysloveně chlubí a ani se jim nedivím...
Poshook: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=8703&start=30
ale poradne to neslapalo cubase padal (mzna tim ze to je zatim beta verze pro 64bit) a navic nefachaj pod 64bit vsechny pluginy pod Cubase... hlavne teda VST efekty VSTi syntaky skoro vesechny fungovaly ty co sem zkousel
ale poradne to neslapalo cubase padal (mzna tim ze to je zatim beta verze pro 64bit) a navic nefachaj pod 64bit vsechny pluginy pod Cubase... hlavne teda VST efekty VSTi syntaky skoro vesechny fungovaly ty co sem zkousel
uff, tak jsem si vyrobil na míru dvě poličky pro bedny, aby byly výš a nic jim nebránilo, tady je výsledek (náklady 600kč):
(ve Firefoxu se může ještě tenhle první obrázek zobrazovat ve staré verzi, tak dejte kdyžtak Refresh)

když do toho strčim, trochu se to houpe, ale zkoušel jsem to hrát naplno a to se to ani nehne, nic nerezonuje atd., takže myslim, že v pohodě...uši mám akorát tam, kde je mám mít, i když pokud se v houpacím křesle hezky natáhnu, jsem už moc dole, takže musim sedět rovně zpříma...
původně jsem chtěl udělat jednu velkou polici a tou zvednout i oba LCD, akorát jsem si zjišťoval (heh, na 1188 ty holky umějí hledat na netu líp než já), že monitor má být pod úrovní očí, takže jsem je nechal dole, to je lepší...
BTW, napadlo mě, že bych ty poličky vyřezal zkosené, aby byly úplně na míru, ale vykašlal jsem se na to, už takhle to byla neskutečná práce, kvůli každý poličce 6 děr do betounu tupym vrtákem, síla...
(ve Firefoxu se může ještě tenhle první obrázek zobrazovat ve staré verzi, tak dejte kdyžtak Refresh)

když do toho strčim, trochu se to houpe, ale zkoušel jsem to hrát naplno a to se to ani nehne, nic nerezonuje atd., takže myslim, že v pohodě...uši mám akorát tam, kde je mám mít, i když pokud se v houpacím křesle hezky natáhnu, jsem už moc dole, takže musim sedět rovně zpříma...
původně jsem chtěl udělat jednu velkou polici a tou zvednout i oba LCD, akorát jsem si zjišťoval (heh, na 1188 ty holky umějí hledat na netu líp než já), že monitor má být pod úrovní očí, takže jsem je nechal dole, to je lepší...
BTW, napadlo mě, že bych ty poličky vyřezal zkosené, aby byly úplně na míru, ale vykašlal jsem se na to, už takhle to byla neskutečná práce, kvůli každý poličce 6 děr do betounu tupym vrtákem, síla...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál