Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 24 srp 2008 17:38

biscuit píše:i pres fx je poznat, ze mas na plose ten default des :-)
Hehe :lol:, to jo no, ale on to není default ale motiv ROYALE, čili trochu jiná lišta a mj. i ten wallpaper... tak nějak mi to nevadí a neměl sem moc čas a potřebu to řešit :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 srp 2008 18:03

Jindy2 píše:dvoudenní instalace XP x64 kvůli tomu, co je označeno červeně:

Obrázek

ale teď to maká jako blesk, XP 32-bit už to nějak nestíhali ;) tak teď abych to využil, musím přejít na Sonar nebo Cubase...na orchestry a složité produkce se tolik RAM určitě hodí, na elektroniku mi zatím stačí Fruity, které má omezení kolem 3GB....
Cubase sa robia aj v 64bit. verzii? vzdy som bol v tom, ze su len 32bit. pre istotu som siel pozriet na stranku vyrobcu a o ziadnej 64bit. verzii ani zmienky...

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 24 srp 2008 21:07

Poshook: někde vedle nebo tady jsme to řešili, už nevím kde...Ekeaze říkal, že zkoušel nějakou Cubase 64-bit beta verzi a jako "jde to"...no a já mluvil většinou v souvislosti s tou RAM hlavně o Sonaru (ten jsem zkoušel já), ten umí 64-bit dávno, Cubase asi ne, v tomhle Cubase nesleduju, ale sleduju Sonar, protože tvůrci se podporou 64-bit a mnoha RAM vysloveně chlubí a ani se jim nedivím...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 24 srp 2008 21:28

Jindy2: aháá stare foto to znám :c). Musim taky neco nafotit az to zkompletuju.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 24 srp 2008 21:34

Poshook: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=8703&start=30

ale poradne to neslapalo cubase padal (mzna tim ze to je zatim beta verze pro 64bit) a navic nefachaj pod 64bit vsechny pluginy pod Cubase... hlavne teda VST efekty VSTi syntaky skoro vesechny fungovaly ty co sem zkousel

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 25 srp 2008 13:57

uff, tak jsem si vyrobil na míru dvě poličky pro bedny, aby byly výš a nic jim nebránilo, tady je výsledek (náklady 600kč):

(ve Firefoxu se může ještě tenhle první obrázek zobrazovat ve staré verzi, tak dejte kdyžtak Refresh)
Obrázek

Obrázek

když do toho strčim, trochu se to houpe, ale zkoušel jsem to hrát naplno a to se to ani nehne, nic nerezonuje atd., takže myslim, že v pohodě...uši mám akorát tam, kde je mám mít, i když pokud se v houpacím křesle hezky natáhnu, jsem už moc dole, takže musim sedět rovně zpříma...
původně jsem chtěl udělat jednu velkou polici a tou zvednout i oba LCD, akorát jsem si zjišťoval (heh, na 1188 ty holky umějí hledat na netu líp než já), že monitor má být pod úrovní očí, takže jsem je nechal dole, to je lepší...

BTW, napadlo mě, že bych ty poličky vyřezal zkosené, aby byly úplně na míru, ale vykašlal jsem se na to, už takhle to byla neskutečná práce, kvůli každý poličce 6 děr do betounu tupym vrtákem, síla...

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 25 srp 2008 15:09

nejaky ty prirustky

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 srp 2008 15:24

matucha píše:nejaky ty prirustky
varimu!!

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 25 srp 2008 16:05

Pekne to mas Jindy :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 25 srp 2008 16:11

matucha: uchcavam, krutota...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kru
Příspěvky: 242
Registrován: 20 kvě 2003 08:50

Příspěvek od kru » 25 srp 2008 21:40

Trocha panku

Obrázek
Obrázek

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 srp 2008 21:59

kru píše:Trocha panku


Obrázek
takovy kreativni prostredi mam rad, chvalim stonozku.

(in before ty monitory si dej na stojany.)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 srp 2008 22:45

Kru " Ti kraaal najvacsi .. Fantasticky antik ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 25 srp 2008 22:50

ja umriem, microKORG na zehliacej doske a casio nad kotucakom :)
inak je zaujimave ze tolko ludi ma doma klasicke K-66ky, ja som tiez raz jedny kupil lebo mi este ostalo trochu chechtakov po kupe mexickeho stratocastera za moj prvy soundtrack :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 srp 2008 22:51

mna najviac bavi junost 402B .. teda dufam ze je to ono ..

Odpovědět