Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
a.tom.x: jo, to chci přesně ušít taky a už jsem tu na to založil téma (zapadalo už prachem)...akorát nikdo ten konkrétní nepropustný materiál neporadil...
mě ale spíš vadí, že tohle svinstvo se mi dostává do plic, kámoši byli na pitvě člověka a prý plíce nekuřáka vypadali při životě v centru Prahy skoro stejně, jako plíce kuřáka
delay: ionizovaný vzduch má prý dobrý vliv na zdravý...je to tuším to samé, jako ozonová solná svíčka a ta teda mě osobně dělá dost dobře, mám jí tady, ten vzduch je potom jiný, asi jako na horách nebo po bouřce...
mě ale spíš vadí, že tohle svinstvo se mi dostává do plic, kámoši byli na pitvě člověka a prý plíce nekuřáka vypadali při životě v centru Prahy skoro stejně, jako plíce kuřáka

delay: ionizovaný vzduch má prý dobrý vliv na zdravý...je to tuším to samé, jako ozonová solná svíčka a ta teda mě osobně dělá dost dobře, mám jí tady, ten vzduch je potom jiný, asi jako na horách nebo po bouřce...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 26 srp 2008 12:45, celkem upraveno 1 x.
Tak z toho jasne plyne, ze se u Cyrilu uklizi jednou rocne co?Cyril píše:dendy: ja sem pravak, pravicak a stejne bych ti nepral videt ten bordel, jakej jsem schopnej vytvorit (a neprehanim, to, co ma kru, je jeste slabej odvar) Kdyz se mi ale nekdy podari uklidit, je to fantastickej pocit, takovej vanocni...

"Merry Xmas.."
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Mas fotku toho znameho teknare, nebo toho jeho pokoje? Myslim ze vedle polske samovarne konvice s rucne udelanym vyvodem pro prutokovy ohrev vody by to byl dobry prirustek do vtipu... a dokonce tematicky!Jindy2 píše:bedny si koupil pro ušetření pouze vnitřní basové reproduktory (!) a pověsil si je za přívodní kabel (!) na palandu...a pak vesele na Fruity loops, samozřejmě "hraje" tekno a samozřejmě ani neví co je akord a vědět nechce, to přeci technaři nepotřebují

Peace

no já sem taky bordelař, ale tak hustě jako to kru to u mě vypadalo před dobami dávnými, jsem spíš zastánce sloupovutých utvarů postavených z kelímku od jogurtu, cajových hrenečků a lžiček, ale prach je svině hrozná. nedávno jsme si daly do bytu plovoucí podlahy a je to děs (zlatý koberce vubec pak člověk neví jakej binčus se mu doma urodí. 

hmm, taky asi nevi co to je akustickej zkrat.. tohle je mocJindy2 píše:.. pro ušetření pouze vnitřní basové reproduktory (!) a pověsil si je za přívodní kabel (!) na palandu...a pak vesele na Fruity loops, samozřejmě "hraje" tekno a samozřejmě ani neví co je akord a vědět nechce, to přeci technaři nepotřebují

- Tranzistor
...tyjo, musim konstatovat, ze tedy ja jsem levak, ale mozna ze ne uplnej, protoze mys mam jako pravak, na kytaru hraju jako pravak atd... No a u sebe tedy moc bordelu tedy nemam. No trochu jo no, mozna je to tim ze jsem polovicnidendy píše:kru ty si lavak ??? volakde som inak cital teoriu, ktora tato fotka potvrdzuje:) - ze lavaci maju viac "zmysel" pre neporiadok (suvisi to s tym ktoru hemisferu viac pouzivaju) a pravaci pre poriadok
...ja som pravak ..

http://www.nnd.cz/cyberdelicstudio/images/IMG_0077.JPG
- Tranzistor
- Tranzistor
Acid Punk: fotit mě to u něj fakt nenapadlo, už je to ale dlouho...
posledně co jsem s ním mluvil, tak pokročil, ačkoliv stále neví ani po čtyřerch letech, co je akord, tak si kupuje zvukovku s 12 in/out, nejspíš opět z bazaru, nevim teda na co mu to bude, ale je mi to nějak jedno, je to docela dement, furt se s něčim vytahoval, že má třeba o 100 MHz rychlejší procesor (z bazaru, samozřejmě) a že na něj nemám a tak, s takovym se bavim radši co nejmíň
je to takovej ten typ lidí, co si stáhnou FL Studio a za dva týdny už jejich "produkci" poskládanou ze samplů perou do lidí na technu, protože chtějí hrát živě a ne se něco učit...pak to taky tak zní...dost z těchhle lidí nakonec vzdá i primitivní FL Studio, že je to moc složité, a vrhnou se na gramce, kde nepotřebují mít kompoziční znalosti a můžou rovnou někde začít hrát...
posledně co jsem s ním mluvil, tak pokročil, ačkoliv stále neví ani po čtyřerch letech, co je akord, tak si kupuje zvukovku s 12 in/out, nejspíš opět z bazaru, nevim teda na co mu to bude, ale je mi to nějak jedno, je to docela dement, furt se s něčim vytahoval, že má třeba o 100 MHz rychlejší procesor (z bazaru, samozřejmě) a že na něj nemám a tak, s takovym se bavim radši co nejmíň

je to takovej ten typ lidí, co si stáhnou FL Studio a za dva týdny už jejich "produkci" poskládanou ze samplů perou do lidí na technu, protože chtějí hrát živě a ne se něco učit...pak to taky tak zní...dost z těchhle lidí nakonec vzdá i primitivní FL Studio, že je to moc složité, a vrhnou se na gramce, kde nepotřebují mít kompoziční znalosti a můžou rovnou někde začít hrát...