Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
- Tranzistor
No on uz to Neural predelal, uz to nema v podkrovi, taky toho spoustu uz rozprodal... Bedny on ma pasivky a ja aktivky, zvuk sice stejnej nemaj, ale maj ho blizko k sobe, takze vicemene ty mixy mame stejny, coz se taky hodi... Ale nicmene bedny chci jiny, ale nejsou prachy :-/biscuit píše:ja vim, napadlo me ze se asi inspirujete navzajem (monitory, sikma stena, podobne rozrzenej stul..)Tranzistor píše:....no hrajem spolu v kapele, takze asi jo
Vyzera to celkom v pohode....mne sa pocas prace vytvara podobny "obraz" na stole a v jeho blizkom okoli...a to celkom sam od seba
a bezne sa mi stava ze zacnem nieco rozoberat a postupne vytahujem dalsie a dalsie srobovaky lebo v momente ako ich pustim z ruky tak sa "stratia" najdem ich okolo seba 4-5 kuskov az ked zase upracem......ako hovorim robi sa to same od seba....

A prave proto je tady ezone aby se producenti mohli vzdelavat a ti chudaci na party meli co hratJindy2 píše:dost z těchhle lidí nakonec vzdá i primitivní FL Studio, že je to moc složité, a vrhnou se na gramce, kde nepotřebují mít kompoziční znalosti a můžou rovnou někde začít hrát...

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."