6,5" spodok, 11KgPytkin píše:poshook : myslel som ze tie tvoje focaly su dake vacsie ..
Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
-
- Profesionál
Poshook: mě by ten odběr zase asi tak nevadil, spíš mi jde o to, aby se to časem nějak nepoškodilo, mám rád věci pořád jako nové...
a také nevím, jestli by nevadilo je vypínat zásuvkou s vypínačem, možná by to lupalo - mě to lupe, když repráky nevypnu dřív, než počítač...snažim se je vypnout dřív, než comp, to lupání nezní že by těm reprákům dělalo dobře
a také nevím, jestli by nevadilo je vypínat zásuvkou s vypínačem, možná by to lupalo - mě to lupe, když repráky nevypnu dřív, než počítač...snažim se je vypnout dřív, než comp, to lupání nezní že by těm reprákům dělalo dobře

basy su excelentne, velmi pevne a citatelne. BM6A hraju v basoch tiez dobre, ale mne prisliel celkovy zvuk BM6A cely prilis "nabudeny" ako ked pouzijes na master graficky ekvalizer a cely zvuk "vylepsis". po par minutach miesania na BM6A by som musel mat hlavu ako melon.Brooklyn / juanita juarez píše:jak hrajou basy v porovnani s bm6a? staci ti to?Poshook píše:6,5" spodok, 11KgPytkin píše:poshook : myslel som ze tie tvoje focaly su dake vacsie ..
ked som bol v klangfarbe so skusobnym CD (rozne zanre, rozne zdroje, ale prevazne elektronicke bicie), mal som dojem, ze niektore skladby boli miesane na Dynaudiach, pretoze na BM6A hrali ako usite a Focal, Adam, Genelec sa nechytali, stale im nieco chybalo. potom som si pozical nejake CD priamo od predavacov (newjazz, jazz, rock, hodne akustiky) a vsetko bolo zrazu inak. Focal excelovali v priestore, prirodzenosti, cistote a boli jednoznacne najrovnejsie v celom frekvencnom pasme.
Cyril: Tak to dělám taky no, jenže vypínat pokaždé zezadu dva vypínače je otrava...ty je máš zepředu no, takže to máš lepší
já je ale zepředu nechtěl, většina výrobců vypínače atd. nerozmisťuje na střed symetricky...už takhle mě trochu vadí, že Fostex musel dát led diodu vedle nápisu napravo a ne pod něj doprostřed...jsem na symetrii "trochu" ujetej

já je ale zepředu nechtěl, většina výrobců vypínače atd. nerozmisťuje na střed symetricky...už takhle mě trochu vadí, že Fostex musel dát led diodu vedle nápisu napravo a ne pod něj doprostřed...jsem na symetrii "trochu" ujetej

upman: mix nemám, hlasitost ovládám softwarově, gain nastavenej někde nad polovinou...mám strach je jentak dát do prodlužky s vypínačem, ale asi to zkusím, když to nebude lupat, bude to snad ok...
EDIT: ok, nelupe to, paráda, akorát to hrozně jemně v bednách cvakne, ale to je asi v pohodě a dělalo to možná i normálně přes ty vypínače...
EDIT: ok, nelupe to, paráda, akorát to hrozně jemně v bednách cvakne, ale to je asi v pohodě a dělalo to možná i normálně přes ty vypínače...