to pytkin: tak tie creative-y ma dostali. som si ich pomylil s niecim podstatne inym..fotka vie neuveritelne okalamat..aspon mna.
inak klikol som si ich do goole-a a na xbitlabs ich omerali a maju docela neuverietelny frekvencny rozsah na ich velkost a hlavne cenu. sa mi paci, ze fyzika nepusti a to meranie okrem ineho krasne ukazalo aj deliacu frekvenciu menicov..
bag : to ano .. tie repraky su neuveritelne, za 1300 korun .. uz sme to tu kdesi rozoberali .. dokonca tusim maju biamping .. neviem preco ich prestali tak rychlo vyrabat ..
nene akorat ty podlozky pod monitorama maji sklon smerem dolu (tet nevim kolik stupnu)... takle to mam primo smerem do usi... fotil sem to v sede schbenej proto to mozna klame...
ekeaze: dobrý mě se líbí, co je to za tu midi klaviaturu?, to je nějakej evolution? taky koukám že to bcrko má hodně lidí. nad něčím takovým taky přemýšlím, jak seš s ním spokojenej v kombinaci se SW, ještě mám v merku nocturno.
c9000: no to ani nestoji za rec.... jj... Evolution... tak za 14dni ji hazim do kose.. BCR no ten nejspis vymenim za Novation Remote SL... BCR zlobi .. neco spatnyho s usb takze ho mam prez MIDI...
c9000: BCR2000 mam pres tri roky k plne spokojenosti, stale je jako novy a funguje naprosto korektne.. uvazuju o koupi jeste jednoho na ovladani micromodularu.. daji se sesroubovat k sobe po odstraneni bocnic;)
ekeaze: mas to luxusni! Akorat by me stvala ta klavesnice od pocitace takhle nepohodlne, ale to je tim, ze pocitac pouzivam na vsechno mozny, jestli to mas jen jako DAW, tak asi v pohode... to by se ti mozna vyplatilo nechat si udelat nektery klavesy jako USB PEDALY NA ZEM ))