Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
wireless klavesnica/mys je opruz s baterkami .. i ked tie logitechy celkom vydrzia .. mna by to nebavilo .. podla mna uplne staci USB klavesnica .. to mozes mat 6metrov .. pripadne uplne staci USB numeric pad .. na ovladanie cubase to postacuje .. pripadne remote control z midi ..Brooklyn / juanita juarez píše:to jo, ja jedu uz leta chicony za 150,- a nic jinyho nemuzu. tuhle bych rad zkusil, ale nerad bych vyhodil jen tak litr.Pytkin píše:Kolega si skusil tu hlinikovu apple klavesnicu a povedal ze uz nikdy nechce pisat na inej .. urcite je to o osobnych preferenciach ..
kazdopadne: mate nekdo zkusenosti s wireless klavesnici a mysi?
pred par lety jsem si poridil takovou (levnou) sadu a hned ji vratil, nebylo to moc spolehlivy a vlastne jsem to k nicemu nepotreboval. ted casto nahravam svoje vokaly a ocenil bych, kdybych mohl byt s klavesnici/mysi u mikrofonu a odpalovat record. (nebo v rohu mistnosti michat kopak ;])
No moje zkusenost s wireless klavesnici je mizerna. Nejde o to, ze by nefungovala, ale hrozne blbe se na ni pise. Jo, je klasne placata, nejaky Logitec, dostal jsem ji k vanocum i s laser mysi. Na tu zase nedam dopustit. Takze muj setup je nakonec:Brooklyn / juanita juarez píše:to jo, ja jedu uz leta chicony za 150,- a nic jinyho nemuzu. tuhle bych rad zkusil, ale nerad bych vyhodil jen tak litr.Pytkin píše:Kolega si skusil tu hlinikovu apple klavesnicu a povedal ze uz nikdy nechce pisat na inej .. urcite je to o osobnych preferenciach ..
pred par lety jsem si poridil takovou (levnou) sadu a hned ji vratil, nebylo to moc spolehlivy a vlastne jsem to k nicemu nepotreboval. ted casto nahravam svoje vokaly a ocenil bych, kdybych mohl byt s klavesnici/mysi u mikrofonu a odpalovat record. (nebo v rohu mistnosti michat kopak ;])
- PS2 klavesnici Microsoft (uz mam asi 5 let)
- wireless trackball (mam nejradeji na ovladani, ale po chvilce z nej boli palec)
- wireless laser mouse (super, hlavne jemny rezim na editaci MIDI)
- wireless klavesnice (oprena v rohu, nepouzivam, je vypnuta).
Takze, klavesnici bych nedoporucoval, je to zbytecne, stejne se s ni skoro nehybe. Naopak mys urcite jo, kabel mi lezl krkem.
Naposledy upravil(a) upman dne 28 srp 2008 16:04, celkem upraveno 1 x.
ja mam bluetoothovu mys logitech (laserovu, cize nema tu blbu cervenu ledku co zere strasne vela baterky, ale laser), plus toto je taka bluettoth ze nepotrebuje zakladnu co musis strcit do USB ale spolupracuje rovno s bluetooth co mam vstavany v notebooku
je super.. 2 tuzkove AAA baterky vydrzia cca 2 mesiace , a to ju vacsinou zabudnem na noc vypnut takze niekedy je aj 4-5 dni zapnuta v kuse
je super.. 2 tuzkove AAA baterky vydrzia cca 2 mesiace , a to ju vacsinou zabudnem na noc vypnut takze niekedy je aj 4-5 dni zapnuta v kuse

Hehe od popelnic pochazi vetsina meho vintage vybaveni, nalezena rano pri pruchodu kolem nichpsk501 píše:Moje cestovni varianta pracovniho koutku v Irsku, monitory a juno1 zustaly doma, pribyl externi 500gb HD, krasny ikea stul za 10 a zidle za 30liber. Jeste casem pribudou nejake mini monitory, Hama LS250 ktere sem nasel u popelnic nesplnuji ani me velmi nizke naroky na monitoring.

Ted jeste abych nasel tb-303 jako ten canadan co sel po ulici.. rekl si jee nekdo vyhodil maly detsky casio keyboard! a pak se podival na ebay

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

v keyboarde vydrzia baterky 1 rok prevadzky, tie co sa k nej dodavaju.. v myske pol roka az tristvrte roka.. a ja teda som za kompom 25 hodin denne... akumulatory, vydrzia daleko viac ako dodavane baterky ktore uz maju tiez super vydrz v prevadzke.. cize netreba nic kupovat do buducna.... len sa nabiju ...Pytkin píše:wireless klavesnica/mys je opruz s baterkami .. i ked tie logitechy celkom vydrzia .. mna by to nebavilo .. podla mna uplne staci USB klavesnica .. to mozes mat 6metrov .. pripadne uplne staci USB numeric pad .. na ovladanie cubase to postacuje .. pripadne remote control z midi ..Brooklyn / juanita juarez píše:to jo, ja jedu uz leta chicony za 150,- a nic jinyho nemuzu. tuhle bych rad zkusil, ale nerad bych vyhodil jen tak litr.Pytkin píše:Kolega si skusil tu hlinikovu apple klavesnicu a povedal ze uz nikdy nechce pisat na inej .. urcite je to o osobnych preferenciach ..