Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 07 zář 2005 23:15

Pytkin píše:excom : presnost je zase ina vec .. ale zivak je zivak ..
ako hovorim odskusal som si to na jednom projekte. je to fajn. len to ma jeden hacik som potom zistil. DATA. taku hudbu si uz v buducnosti akosi nezaranzujem, co je midi mozem pekne opatovne vyuzit. znovu nahrat stopy atd. ....ale kurva co to tu pisem, sak ty si v tomto GURU :D tak vies co mam na mysli :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 zář 2005 23:19

excom : preco ? ved audio ti staci ! potom to nahras znovu ... ked chces nieco z arrange pouzit .. ale predsa som hovoril ze mozes nahravat aj do midi .. ale zivo .. ako do recorderu .. nech to zije .. ako sa kedysi nahravalo ..

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 zář 2005 23:37

Tento způsob (live do MIDI) hodně využívám při nahrávání "živých" nástrojů. Hlavní je tam dostat ten pocit (a případný kiks, nebo ůletek v dynamice si mohu opravit dodatečně). 1000x lepší výsledky, než něco do mrtě cvičit, aby to bylo precizní a šlo to zahrát naráz bez chyby. To pak feeling vyjde skoro nastejno, jak kvantizovaný part
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 07 zář 2005 23:59

Pytkin píše:excom : preco ? ved audio ti staci ! potom to nahras znovu ... ked chces nieco z arrange pouzit .. ale predsa som hovoril ze mozes nahravat aj do midi .. ale zivo .. ako do recorderu .. nech to zije .. ako sa kedysi nahravalo ..
aha, no uz som ta pochopil, hej jasne, takto to normalne robim.. len ten OST co som robil bol fest LiVE :) to bol priamy recording stopa po stope...

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 26 zář 2005 18:08

<img src="http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=188">

http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=188

tak takto vyzera moj novy kutik..
pribudlo:
master evolution mk449 ktory bol odlozeny pretoze sa nezmestil na stary stol
novy stol jerker
novy monitor eizo s1910

odbudlo:
priatelka... :lol: nie ze by som sa rozisiel ale neodfotil som ju aby vaz nerozptylovala :twisted:

ps:obrazky nejak nefunguju...
Naposledy upravil(a) Solarfall dne 26 zář 2005 19:18, celkem upraveno 1 x.

ress
Příspěvky: 81
Registrován: 23 kvě 2002 15:20

Příspěvek od ress » 26 zář 2005 18:18

Solarfall: fungují, ale neměl jsi povolené HTML .. volbu můžeš změnit globálně ve svém nastavení nebo pak u každého příspěvku ve formuláři pro vkládání.

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 26 zář 2005 18:27

Toz prihodim taky neco. Kvalita fotek sice otresna (digis uz je v bazaru), ale lepsi nez nic. Mixacek Mackie je na prodej. Ted uz muzu vsechno napichat rovnou do zvukarny. Az budu mit Virus TI, muzu prodat i Virus Rack a uvolni se dalsi dvoukanal.

Obrázek

Obrázek

BTW pouzivate nekdo taky takove tahaky, debilnicky nebo neco podobneho, jako je na spodni fotce?
Naposledy upravil(a) peteness dne 26 zář 2005 18:29, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 zář 2005 18:29

taak uz i ja som ucinil imidzovej galerii zadost a nasukal tam foto svojho francuzskeho provizoria

http://ezone.techno.cz/album_showpage.php?pic_id=187

obzvlast si cenim stabilizator lcd panelu ("nohu" som nechal na slovensku, lebo koli nej neslo zavriet kufor) a mimoriadne ucinnu basovu pascu ;)

tak ako tak, lepsie ako drotom do oka...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 07 říj 2005 10:23

Obrázek

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 07 říj 2005 10:26

ekeaze: takto tom mas usporiadane vzdy? ako preboha pouzivas ten laptop cez virusa???

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 říj 2005 10:27

ekeaze: ten padovy midi-kontroler je co? trigger finger?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 07 říj 2005 10:38

Usporadani je nic moc... malo mista. Jinak laptop ovladam mysi a kontrolerem Trigger finger. Jediny co potrebuju z klavesnice tak je zkratka pro kopirovani a obcas nadepsat urcite party. Nechci mit laptop nekde na strane, tak abych musel pri pouzvani mit otocenou hlavu doleva nebo doprava, pak se mi namaha vzdy jedno ucho vic. Chci byt primo k monitorum. Jinak syntaky mam rad co nejbliz. Lip se mi s nima pracuje.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 říj 2005 10:39

ekeaze: kratky komentar k trigger fingeru... je dost citlivy? jak velocity?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 07 říj 2005 10:40

kexik píše:ekeaze: ten padovy midi-kontroler je co? trigger finger?
Jo jo M-Audio trigger finger. Mam ho teyden doma. Je SUPER.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 07 říj 2005 10:44

ekeaze: Kolik ten kontroler stal? A co to je za monitory?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět