Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 02 led 2009 12:26

sigurt píše:delay : je to Mixkit pulsar od VICOUSTIC

http://www.disk.cz/disk/img/OBRAZKY-WEB ... r-1000.jpg
No jasně, sem si řikal, že to znám. Od VICOUSTIC jsem chtěl něco bílýho na strop, ale je to celkem drahý... a v jednom kitu toho není moc.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 02 led 2009 21:54

Maťo. A co když chceš hrát na víc synthů najednou? Hmm? A jak máš vyřešené audio? S Motu převodníky problém nemáš? Tyhle mi moc nevyhovovaly.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 led 2009 22:35

Ondrash píše:Maťo. A co když chceš hrát na víc synthů najednou? Hmm? A jak máš vyřešené audio? S Motu převodníky problém nemáš? Tyhle mi moc nevyhovovaly.
vsetky syntaky mam k dispozicii... cez pady si zavolas ktory potrebujes nahravat...

audio je tahane do AW, pouzivam ho ako mix, cize potom idem uz do stereo stopy ak mam vsetko nastavene... na toto som potreboval Creamware Ultra A16 kde mam 16 analog in a dalej idu cez ADAT do AW, tam mam 2x ADAT rozsirovacie karty.. takze toto som vyriesil cez tento prevodnik, cim mam 24 IN co je postacujuce... aj ked :) 32 by bolo urcite viac fasa 8)

co sa tyka MOTU, tak su fantasticke... bez nich by som sa doslova nepohol.. mozes na nich nastavit co potrebujes, mozes ich routovat ako len chces co je perfektne.. jedine co som potreboval si bolo nutne vyrobit Y MIDI kabel.. na prvom motu prijmam len kanaly 1-8 a na druhom 9-16.. co znamena ze na Fantome mam default na pady namapovane kanaly 1-16 a ktory je aktivny ten leze von a motu si ich uz odfiltruju a posielaju data do daneho nastroja...

no a samozrejme sequencer na Fantom G je dokonaly pre svoj External.. to je vec ktora je uplne bozia a som happy ze vobec niekto vyrobil nastroj ako je Fantom G :) je to mozog celeho mojho systemu.. naozaj nepotrebujem viac, ten nastroj je pre mna dokonaly, ovladam cez neho uplne vsetko

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 led 2009 22:40

excom " co je vlastne to external ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 led 2009 22:44

Pytkin píše:excom " co je vlastne to external ?
EXTERNAL PART na Fantome G odkial routujes externe zariadenia... bez toho by ten nastroj pre mna nemal ziadny zmysel a bol by to len dalsi Fantom...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 led 2009 23:16

excom : no ale to ma predsa uplne kazdy sekvencer ne ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 led 2009 23:28

Pytkin píše:excom : no ale to ma predsa uplne kazdy sekvencer ne ?
to neni dolezite, dolezita je ergonomia...
zatial som to na ziadnom sequenceri nevidel spravene tak aby sa to dalo rozumne pouzivat.. tu to to na pocudovanie aj poriadne funguje :) a o tom to je...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 02 led 2009 23:50

excom : musim povedat ze tomu moc nerozumiem .. proste stope poviem , chod na tento vystup .. aka ergonomia ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 02 led 2009 23:57

Pytkin píše:excom : musim povedat ze tomu moc nerozumiem .. proste stope poviem , chod na tento vystup .. aka ergonomia ?
tu ide o ovladanie gearu ostatneho co mas v studiu a pristup nanho... nie o stope... proste ovladanie HW... stlacenim jedneho padu ovladam komplet gear ktory je pod nim.. a to zabezpecuje EXTERNAL..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 led 2009 00:12

excom : nerozumiem moc .. niekedy mi to ukazes u huberta .. vobec si neviem predstavit , co mas na mysli ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 03 led 2009 00:14

Pytkin píše:excom : nerozumiem moc .. niekedy mi to ukazes u huberta .. vobec si neviem predstavit , co mas na mysli ..
bude lepsie ked prides ku mne :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 led 2009 00:32

EXCOM : jo aj tak to mozme spravit . aspon si troska zasoferujem lietadlo :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 03 led 2009 00:55

Pytkin píše:EXCOM : jo aj tak to mozme spravit . aspon si troska zasoferujem lietadlo :)
to je ponorka :D

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 03 led 2009 09:10

No, rozhodně obdivuji to zapojeni, ja bych se v tomu urcite nevyznal a asi bych na to ani nemel trpelivost... O to víc se doopravdy těším na nějaký hudební výtvor a držím palce.

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Příspěvek od COBOLT » 03 led 2009 11:55

Opravdu našlaplej koutek :) blahopřeju !!!
Jak budeš rešit bicí nechybí tam nakej ten drumachine nebo budeš používat bicí ze syntaku?

Odpovědět