Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 říj 2008 11:53

Ondrash: kamos si do M3 koupil radiasí kartu a byl z toho nejakej spruzenej ze si musel jeste koupit radiase, prej neco s filtrama ze je tam na hovno atd, nevim presne, muzu se zeptat, ale kdyz uz ji mas doma je to uz asi jedno zejo 8)

az vymaluju mistnost a upravim stul tak taky poslu nejaky fotky od sebe, btw me masiny nabihaj asi pul minuty vc naloudovani samplu a PC uz zapinam jenom na slozitejsi (ve smyslu presnejsi) strihy samplu ve wavelabu a kdyz chci lehce stlacit vyslednou wavku pro kontrolni poslech v aute apod., jinak sem s PC co se muziky tyce skoncil a neskutecne se mi ulevilo, po tech letech honby za VSTckama uz bylo na case vratit se zpatky ke korenum a misto sosani dalsich tun softu a hrabani v desitkach giga presetu a samplu konecne zas neco skladat :twisted:

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 30 říj 2008 17:23

peteness píše:Ondras: Vidim ze ten Korg mas jako master. Spokojen?
Zatím maximálně. Má super klaviaturu a perfektní možnosti. Hodně se mi líbí i rozvržení zvuku ve stereu. Řekl bych že M3 je o dost dál než Triton.

Uživatelský avatar
Pierre niko
Příspěvky: 719
Registrován: 28 pro 2004 11:04

Příspěvek od Pierre niko » 30 říj 2008 17:35

Ondrash - radost :)

sigurt
Příspěvky: 65
Registrován: 23 říj 2008 14:59

Příspěvek od sigurt » 20 pro 2008 13:40

Obrázek

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 20 pro 2008 14:22

Ondrash: jeste jeden dotaz s odstupem - jak slape radias karta?

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 20 pro 2008 14:45

jen dodatek ke korgu M3- pokud ho někdo chce vyzkoušet je ted jeho 76ková verze s Radias kartou na novém obchodě CMIas v HK. Včera jsem si sním hrál a je skutečně hoodně dobrej.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

NiTROGENE STUDiO

Příspěvek od EXCOM » 01 led 2009 19:18

tak do noveho roku vsetko dobre a dnesnym dnom som komplet finalne zapojil vsetok gear :) upratal novorocne, a takto to vyzera po 5 rokoch postupneho hladania toho spravneho setupu a studia v ktorom sa citim ako doma 8)

<img src="http://www.equino-x.com/images/exs/ex_n ... udio_1.jpg">
<img src="http://www.equino-x.com/images/exs/ex_n ... udio_2.jpg">
<img src="http://www.equino-x.com/images/exs/ex_n ... udio_3.jpg">
<img src="http://www.equino-x.com/images/exs/ex_n ... udio_4.jpg">
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 01 led 2009 20:10, celkem upraveno 1 x.

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 01 led 2009 19:25

congratulations!...nadhera, to cervene svetlo tomu dodava punc "pekelne dilny", supr :) jinak, hned bych mel chut si tam nejaky ty klavesy odzkouset, uplne me to laka, to musi bejt barev a zvuku...ale taky bacha, da se to splest s kabinou USS Enterprise :)

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 01 led 2009 19:38

Jo to vypada fakt huste --- jak mas spoustu veci nacpanejch do pidi prostoru. Ale co bedny? Nelakaj te nejaky poradnejsi?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 led 2009 19:42

matucha píše:Jo to vypada fakt huste --- jak mas spoustu veci nacpanejch do pidi prostoru. Ale co bedny? Nelakaj te nejaky poradnejsi?
toto mam na odposluch, vzadu mam Roland DS-7( za chrbtom, nie su vidiet :) ).. na komponovanie su tieto MA-15D super...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 led 2009 20:15

excom : keby tam neboli klavesy ale gombiky , tak to je jak kokpit lietadla :)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 01 led 2009 20:20

EX: MEGA | MAZEC | MASAKR

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 led 2009 21:01

Pytkin píše:excom : keby tam neboli klavesy ale gombiky , tak to je jak kokpit lietadla :)
jo, je to velitelsky mostik v ponorke :D

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 01 led 2009 21:19

Ahoj Maťo. Teda fakt mazec!!!! Gratuluju. Přikláním se k Pytkinovi. Máš to tam jak v letadle. Ale je fakt, že super ergonomie. Všechno hned po ruce. A co počítač? nepoužíváš? :) PRO VLAII na co používáš? Spokojenost?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 01 led 2009 21:38

Ondrash píše:Ahoj Maťo. Teda fakt mazec!!!! Gratuluju. Přikláním se k Pytkinovi. Máš to tam jak v letadle. Ale je fakt, že super ergonomie. Všechno hned po ruce. A co počítač? nepoužíváš? :) PRO VLAII na co používáš? Spokojenost?
komp? :) na co by mi bol :D spravil som to tak ze ho vobec neni treba.. vsetko riesi Fantom-G a AW4416

VLA2 je super, zvuk ma krasnu farbu a hlbku.. velmi som spokojny s tou masinkou

Odpovědět