Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Pytkin » 28 črc 2009 12:24

MEGA ST ti zavidim ! :)

ja uz sa tesim na ultrasatan .. konecne zase zacnem atari pouzivat ..

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Tranzistor » 28 črc 2009 12:44

Pytkin píše:MEGA ST ti zavidim ! :)

ja uz sa tesim na ultrasatan .. konecne zase zacnem atari pouzivat ..
Ja ho zachránil před vyhozením, když se dělal ve studiu kde dělám úklid. Bohužel jsem nenašel kabel mezi HD a STckem. Až nějak nebudu mít do čeho píchnout, nebo za dlouhejch zimních večerech, tak ho zkusím oživit...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2009 16:29

Tranzistor píše:
Wohma píše:Hodne drsny :) K cemu je ten malej monitor pod klavesama? :)

Kdyz uz Cyril zminil elektrarnu, mate poneti, jakej odber maji vase zarizeni, kdyz je vsechno spusteno? :D

...to je monitor SM124 k Atárku, to je hned pod ním, je to Mega ST2 s HD. To tam mám z nostalgie a asi to tam i zůstane, stejně jako ještě pod tím ten Roland RE-301, ale ten plánuju znovu oživit.

Jinak k tomu dobrěru, měl jsem půjčenej takovej ten digitální měřák, co se dává do zásuvky, teky se tam zadává cena za 1kw. Tak měsíčně mi to při běžné práci co s tím dělám cca Kč 210,- což je celkem v pohodě, sem myslel, že to bude rapidně víc.
dobre robis, EX5 je pre mna to najlepsie co Yamaha spravila.. teda neratam XS... EX5S tiez nedam z ruk :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2009 16:31

hrozne rad by som chcel otestovat pracu na ST, ... uz sa da zapojit ST na LCD? urobil niekto konvertor?

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Tranzistor » 28 črc 2009 17:44

EXCOM píše:hrozne rad by som chcel otestovat pracu na ST, ... uz sa da zapojit ST na LCD? urobil niekto konvertor?
No megaST nema TV vystup, ale klasicky 1040ST ten vystup melo, pak by nemel byt problem to pres kompozitni videovystup pripojit k libovolny LCD TV. Ale mozna by se dala zbastlit i nejaka redukce z toho atari monitor konektoru na D-sub. Jinak ja mam jedno 1040ST u Neurala a on tam ma taky jeste jedno, takze urcite u nej budou dve atarka za vodvoz. Bohuzel nemaj mys a hapruje disketovka, ale treba by to nejakej kutil rozchodil.... :wink:

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od dano » 28 črc 2009 18:16

tranzistor: uau jake melancholicke pocity si mi teraz navodil :-) Yamaha SY77 bol moj prvy vazny synth ktory som pred par rokmi vymenil za iny nastroj. Na Atari 1040STFM som mal moj prvy Cubase sequencer a neskor pred par rokmi som cely stroj posunul Pytkinovi (takze Pytkin tesim ze konecne to rozbehas)...

Mam pocit ze v tych casoch som daleko viac tvoril a nezajebaval sa zvukmi ako dnes...

V kazdom pripade mas paradne studio, blahozelam!

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2009 19:02

tranzistor : u Neurala je Atarko 1040ST? a k tomu dve? za ODVOZ??? :mrgreen:
tak to se dohodnem 8)

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Jindy2 » 28 črc 2009 19:40

Je, ja bych take jedno chtel, nebylo by kluci jedno pro me?

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od c9000 » 28 črc 2009 20:16

hmm slusna laborator, a slusná sbírka Cdček, ale pri vzpomenutí na starší fotky tvýho koutku mi prijde ze spousta veci ubyla, ale vetsinou je to jen lepe pro soustredenejsi a rychlejsi tvorbu. Moc hezké .Alesisy jsem dal taktez výškačema dovnitr, laboroval jsem snad se vsema polohama ale takhle to hrálo nejlíp.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Pytkin » 28 črc 2009 22:03

dano píše:Na Atari 1040STFM som mal moj prvy Cubase sequencer a neskor pred par rokmi som cely stroj posunul Pytkinovi (takze Pytkin tesim ze konecne to rozbehas)...
jo .. redukcia na PS2 mys uz dorazila .. este cakam na ultrasatan a mozme atarko zaradit do pracovne :)

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Tranzistor » 28 črc 2009 23:13

c9000 píše:hmm slusna laborator, a slusná sbírka Cdček, ale pri vzpomenutí na starší fotky tvýho koutku mi prijde ze spousta veci ubyla, ale vetsinou je to jen lepe pro soustredenejsi a rychlejsi tvorbu. Moc hezké .Alesisy jsem dal taktez výškačema dovnitr, laboroval jsem snad se vsema polohama ale takhle to hrálo nejlíp.
No to se budu muset na nejaky stary fotky podivat, zbavil jsem se behringerackejch patchbayu a vymenil je za neutriky a behringerackej rackovej submix vymenil za Mackie LM3204 a vyradil na live ProMix. Jinak pribyla DP/4 a TX802, takze mam ted toho spis vic, ale vic toho uz porizovat nebudu ;-)
Ty alesisy mam takhle, protoze jinak jsem je dat v tom prostoru nemohl, ale i tak ti hodne hucej do usi, jak jsem psal, tohle bude muj posledni upgrade, doufam :wink:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2009 23:26

Tranzistor píše:... tohle bude muj posledni upgrade, doufam ;)
my toho nakecame... 8)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od a.tom.x » 29 črc 2009 09:55

Tranzistor píše:
EXCOM píše:hrozne rad by som chcel otestovat pracu na ST, ... uz sa da zapojit ST na LCD? urobil niekto konvertor?
No megaST nema TV vystup, ale klasicky 1040ST ten vystup melo, pak by nemel byt problem to pres kompozitni videovystup pripojit k libovolny LCD TV. Ale mozna by se dala zbastlit i nejaka redukce z toho atari monitor konektoru na D-sub. Jinak ja mam jedno 1040ST u Neurala a on tam ma taky jeste jedno, takze urcite u nej budou dve atarka za vodvoz. Bohuzel nemaj mys a hapruje disketovka, ale treba by to nejakej kutil rozchodil.... :wink:
Jenomže všechny profi programy jako Cubase, editory na synths atd. funguji ve vysokem rozliseni na monitoru SM124. Pres TV se hraly hry. Je potreba mit redukci z monitoru out na VGA.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2009 11:27

a.tom.x : no ved nieco taketo sa mi marilo, ze s tymto je zadrhel...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Příspěvek od Pytkin » 29 črc 2009 13:11

atari falcon mal uz normalnu grafiku a uz sa dal pripojit PC monitor ..

Odpovědět