Vetsinou se tomu rika hudba, ale nevim, jestli ti to vubec neco rikaluphtrack píše:docela by mě zajímalo, co kdo v takovém studiu vytvoří
Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
no já už jsem na tyhle soudy opatrnější, zlášť po vyslechnutí některých kousků z podomácku vyrobených a pospojovaných modulů. snad bych si radši přál to neslyšet.
ondrash: nadhera... proste nadhera....
Cyril: Díky... to ani ne. Ale je fakt, že je v tom spousta práce, aby to trochu vypadalo 
Luphtrack: Koukni se na web.
Luphtrack: Koukni se na web.
kouknul. upřímně - čekal jsem nějakou hrůzu, tohle se poslouchat dalo. i když mi to někoho připomínáOndrash píše:Luphtrack: Koukni se na web.
Ondro, hezký! Máš to dobře rozvržený kolem sebe, ten voyager vedle masteru je skvěle efektivní.
Jen mě napadá, kam dáš další kousky?;) Nebo se budeš snažit držet počet gearu ve stávající úrovni?
Jen mě napadá, kam dáš další kousky?;) Nebo se budeš snažit držet počet gearu ve stávající úrovni?
kazdej se nesnazi bejt mermomoci originalni, i za cenu kakofonie, jako ty..luphtrack píše:i když mi to někoho připomíná.
ondra: hezky.. moc
Hmm fakt slušný, na mně trochu moc moderní, ale labratoř jak má být. Co nějakej starej analog, neplánuješ po návštěvě Kuffsteinu?
Ondrash: to je paráda
... musí to bejt inspirativní prostor pro nové nápady...
To je druha otazka :c), ale mě se jeho věci i docela líbí. Má je na strankách.luphtrack píše:docela by mě zajímalo, co kdo v takovém studiu vytvoří
Ondrash : zle by som sa citil ak by som to nepochvalil
je to paradne 
Ahoj Bóďo. Díky...bodyia píše:Ondro, hezký! Máš to dobře rozvržený kolem sebe, ten voyager vedle masteru je skvěle efektivní.
Staré analogy půjdou na další stojan. Ty můžou být klidně dál. Zbytek bych chtěl takhle zachovat. Místo Akaie dám SE1x. Místo SH101 Virus TI. Místo Virusu B Future Retro777 (zase jsem poslouchal nějaké ukázky a pořád mě strašně bere). Nicméně, s nákupy už to nepůjde tak dobře s novým nájemným. Takže teď hlavně produkce
Ondrash: máš to fakt šikovně rozvržený a v tom světle to působí úchvatně. Jsem zvědav na novou tvorbu. S tímhle už bys mohl dát dohromady celou desku, ne? Myslím tím, jakože už je to kompletní produkční základna a nebude Tě při práci rozptylovat žádné další káblování a přemisťování nástrojů. Prostě sednout a tvořit 
Luph: koukám, že jsi s tou ukázkou pořád nějaký zacyklený
Luph: koukám, že jsi s tou ukázkou pořád nějaký zacyklený
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
ondrash : voyager pekne zapadol ! 
Jojo. Pro-One. Jednoznačně. Pak se mi líbil Ensoniq TS-12 (první vysněný synth, který jsem si ale nikdy nekoupil), ale to není analog. A Syrinx? No možná, kdybych jezdil s koncertama po Evropě a byl fakt známej a nějakej mi přišel do cesty... Ale po tom, co jsem slyšel kluky, že se vyrobilo málo kusů, tak je to asi utopie. Ale tenhle analog mě chytnul asi po 0,33333 sekundě.c9000 píše:Hmm fakt slušný, na mně trochu moc moderní, ale labratoř jak má být. Co nějakej starej analog, neplánuješ po návštěvě Kuffsteinu?
Na druhou stranu jsem se v Kufsteinu přesvědčil, že je spousta synthů, které nepotřebuju. Ani mě neberou moduláry (i když Tudyovo nadšení naprosto chápu a fandím mu.
Ať je to jak chce. Po tom, co sleduju videa s Future Music, není třeba hodně HW, abyste udělali dobrou muziku. Pokud se chcete dostat zvukem někam jinam, než je 90% dnešní produkce (téměř všechna v Logicu), tak ten HW je třeba. Taky zjišťuju, že je dost jasná hranice, kdy vás množství HW ve studiu začne spíš odvádět od práce. Se mnou je to tak tak. Hodně se rozmýšlím co si pořídit a co ne. Co nevyhovuje musí nekompromisně pryč (naposledy to byl před 14 dny Jomox Xbase-09 (sekvencer jsem už nepoužíval))