c9000 píše:Hmm fakt slušný, na mně trochu moc moderní, ale labratoř jak má být. Co nějakej starej analog, neplánuješ po návštěvě Kuffsteinu?
Jojo. Pro-One. Jednoznačně. Pak se mi líbil Ensoniq TS-12 (první vysněný synth, který jsem si ale nikdy nekoupil), ale to není analog. A Syrinx? No možná, kdybych jezdil s koncertama po Evropě a byl fakt známej a nějakej mi přišel do cesty... Ale po tom, co jsem slyšel kluky, že se vyrobilo málo kusů, tak je to asi utopie. Ale tenhle analog mě chytnul asi po 0,33333 sekundě.
Na druhou stranu jsem se v Kufsteinu přesvědčil, že je spousta synthů, které nepotřebuju. Ani mě neberou moduláry (i když Tudyovo nadšení naprosto chápu a fandím mu.

)
Ať je to jak chce. Po tom, co sleduju videa s Future Music, není třeba hodně HW, abyste udělali dobrou muziku. Pokud se chcete dostat zvukem někam jinam, než je 90% dnešní produkce (téměř všechna v Logicu), tak ten HW je třeba. Taky zjišťuju, že je dost jasná hranice, kdy vás množství HW ve studiu začne spíš odvádět od práce. Se mnou je to tak tak. Hodně se rozmýšlím co si pořídit a co ne. Co nevyhovuje musí nekompromisně pryč (naposledy to byl před 14 dny Jomox Xbase-09 (sekvencer jsem už nepoužíval))