Ač výrobce tvrdí, že nejnižší výška je něco málo přes 60cm, pilka na železo dokázala, že to jde ještě o 2 cm níž..
Agent Provocateur píše:Delay: NICE !! najviac sa mi tam páči to koženné kreslo-vypada cool..inak taký DAW kontroler ako tam máš práve zhánam..si s nim spokojny? vie byt inteligentny s Cubase? (myslim tym-napr . že ak si v plugine Vst tak ovladas ten, ak sa prepnes trebarz do mixu ovladas ten, atd..)?
Je to LAG 4S300JCE. Opravdu fajn nástroj. Včera jsem ho prodalVlad píše:hezka atmoska a pekna el. kytara. Ta elektroakustika je Cort? Ja Cortku mel, ale prodal jsem ji. Kdyz jsem nahraval primo do kompu, znelo to hrozne
Ted mam yamahu cpx900 a je to o necem jinym.
Jinak me v prvni chvili pobavila tapeta na levym supliku pod stolem - myslel jsem ze to je zapixelovany nevhodny obrazek
Já jí skoro nepoužívám, to jen na to foto. Jinak mi sviti mala lampicka zezadubodyia píše:osobně bych si ale dal pozor na olejovo/voskovou lampu, poměrně nedávno nám doma jedna doslova vybuchla a následný čištění toho sajrajtu z notebooku a foťáku byla práce na dlouhé zimní večery:-/