Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
2EXOM: O tom žádná :c)
Ale jinak moc pěkný věci! Nejvíc pro mě asi SPL PassEQ, TI2, MAC PRO a ty Geinthainy.
2monoque: Si tam dole napsal atd. atd. nechce se ti rozepsat, co mas za syntaky ? :c)
Ale jinak moc pěkný věci! Nejvíc pro mě asi SPL PassEQ, TI2, MAC PRO a ty Geinthainy.
2monoque: Si tam dole napsal atd. atd. nechce se ti rozepsat, co mas za syntaky ? :c)
a niekto to prehra za vecer v kasine .. lidi jsou ruzni ..
TOM-Thak píše:2EXOM: O tom žádná :c)
Verim ze brzy (Jupiter 8,ARP 2600, Juno 60, DX7 mozna Andromeda, neakej dalsi ARP atp.) takova ta klasika, syntaky se budou resit az letos:-)...jo jeste tam je Kurzweil PC3K8
Naposledy upravil(a) monoque dne 11 bře 2011 10:52, celkem upraveno 1 x.
Andromeda to je taky velka paradicka. Jeste Mooga a Evolvera :c)
Samozrejme zalezi, co delas za music.
Samozrejme zalezi, co delas za music.
Muzu se zeptat, co tam delas?
?delay píše:Got it!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
project monoque live byl muj osobni liveakt a nemel nic spolecneho(nebo malo) se studiem...vydali jsme desku a konec...
ale skoda toho no:-(
Tak se pochlub jakej žánr tam děláš nebo zda děláš hlavně projekty pro cizí lidi?
pomalu se to rozjizdi...delame svoji muziku, hudbu na prehlidky(naposled pro Josefa Klira atp.) studio az posledni cca 2mesice je plne funkcni a jeste se doladuje akustika s p. Sykorou...vydanou desku najdete na beatportu nebo na vinylu napr. na decks.de atp...to ale jeste nebylo zpracovavane ve studiu...nebo jen castecne...planu je hodne a uvidi se...sme na zacatku...TOM-Thak píše:Tak se pochlub jakej žánr tam děláš nebo zda děláš hlavně projekty pro cizí lidi?
Sem to člověče myslel trochu jinak... Asi před rokem jsem ti dělal tohle logo na trika - pak to nějak chcíplo (sem si řikal že ti to bude divý když to sem hodím). Tak jsem se jako přihlásil, abys vědělmonoque píše:?
project monoque live byl muj osobni liveakt a nemel nic spolecneho(nebo malo) se studiem...vydali jsme desku a konec...

ajo vlastne jo:-D no seslo z toho jak sem psal...delay píše:Sem to člověče myslel trochu jinak... Asi před rokem jsem ti dělal tohle logo na trika - pak to nějak chcíplo (sem si řikal že ti to bude divý když to sem hodím). Tak jsem se jako přihlásil, abys vědělmonoque píše:?
project monoque live byl muj osobni liveakt a nemel nic spolecneho(nebo malo) se studiem...vydali jsme desku a konec...![]()
remix od jednoho itala...original je na beatportu
https://www.beatport.com/en-US/html/con ... 57/support
https://www.beatport.com/en-US/html/con ... 57/support
Naposledy upravil(a) monoque dne 11 bře 2011 11:46, celkem upraveno 1 x.
Neni to spatne peknej vokalek. Takovej trosku minimal house.
Verim ze brzy (Jupiter 8,ARP 2600, Juno 60, DX7 mozna Andromeda, neakej dalsi ARP atp.) takova ta klasika, syntaky se budou resit az letos:-)...jo jeste tam je Kurzweil PC3K8[/quote]
Hehe taková skromná monstra
Jinak gear máš moc fajnovej, docela třída
.
Hehe taková skromná monstra

Jinak gear máš moc fajnovej, docela třída