Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Jeste mozna ty CME Z-Keys, kde to udajne ma mit nejaky slusny klapky. Nebudu tu dal rozjizdet OT, jen kdyz jsem to videl na fotce, tak me to zajimalo. Diky!
Mal som pod rukami Novation Xstation 61, polovyvážená s AT - na tom sa čosi hrať dalo..
Taky jsem mel, ale na DX7 II to zdaleka nema no. Asi chteji u tech kontroleru hodne usetrit.
sranda musi byt!

Easyjets?
Ale tohle by si mohl poridit Ivo misto auta 

meje dve pracoviště současný...první spiš na vyblbnutí kde to testuju nahlas a v druhym prevažne tvorim
priložím i video ukazku pro predstavu :
priložím i video ukazku pro predstavu :
Tak pridám pár aj ja
už tam mam pár veci naviac ... V dbešnej dobe tam mám novú zvukovku, subwoofer, a pár dalších "čmáranic" po stenách 

- Přílohy
-
-
-
Naposledy upravil(a) mikeself dne 09 říj 2013 14:43, celkem upraveno 2 x.
- Pierre niko
mikeself: co to mas za mix, to je nejak TEAC? Tascam? dik
Pierre niko : Áno, je to TASCAM 216. Je síce pravda že je vhodnejší skôr na "live mix" ako do štúdia, ale mne práca s ním vyhovuje.
viac-menej nahrávam štýlom zo 70 rokov... analog je analog a aj napriek svojmu veku 21 rokov sa spolieham viac na poriadny kus tranzistorov a potenciometrov ako na softvér
niekoho tým pobúrim, ale toť môj názor.
Samozrejme že bez pc už sa dnes nedá spraviť, preto nahrávam do CUBASE a final mixdown robím cez pc.
viac-menej nahrávam štýlom zo 70 rokov... analog je analog a aj napriek svojmu veku 21 rokov sa spolieham viac na poriadny kus tranzistorov a potenciometrov ako na softvér

Samozrejme že bez pc už sa dnes nedá spraviť, preto nahrávam do CUBASE a final mixdown robím cez pc.

mikeself: jednak bych si být tebou teda upravil ty fotky na přijatelnou velikost a druhak s tím mixem neděláš nic moc jinýho, nežli 99% z nás, pač pro recording vždycky potřebuješ nějakej analog minimálně jako preamp, něco jinýho by bylo, kdyby jsi do toho míchal out board...
delay : 1. sorry za fotky. fotenétabletom a toto som fakt nečakal
(zkusím to upraviť)
2. to je jasné že každý musí mať analog, akorát že ja mám Tascam216 a nekdo Yamahu 96VCM
čo už je sakra rozdiel 

2. to je jasné že každý musí mať analog, akorát že ja mám Tascam216 a nekdo Yamahu 96VCM

V preampoch rozdiel neni. Samozrejme myslim principialne.
Chtěl jsem se zeptat jestli by měly být (nebo jestli je to lepší řešení) monitory u zdi a ne jakoby uprostřed mistnosti ?
(ted jsem stěhoval tak to mám ted jen aby to fungovalo
)
EDIT: omlouvám se za velikost fotky nevím čím to je

EDIT: omlouvám se za velikost fotky nevím čím to je

- Přílohy
-
Aktualizace fotek ze "studia": http://www.bodyia.cz/studio-syntetizery