Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Re: Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
Hm... resim jestli to neni jen takovy placebo, zvlast u takhle malejch "kurvatur", mam totiz taky nejakej takovej stul rozkreslenej...
tazko povedat .. inde mame rovne stoly a nevadi to .. urcite to lepsie vyzera , ked je to oble .. ono zase zavisi aj aka velka bude ta oblina ..
Člověče Matouši - je to takové decentní; stylově bych to popsal asi jako "správně aplikovaný reverb"matucha píše:pavlii - jak moc prinosny bylo tohle lehky zakrouceni toho stolu? Poznas vubec ze to neni "rovny"?

Jen mi při návrhu přišlo (a pak mi to víceméně potvrzovala vizualizace), že čistě rovný stůl by byl takový moc...no...o ničem z pohledu "dyzajnovky"

P.
Dik za postrehy
.

NZ
nebo přijeď do altánu na pivko a můžeš si na otočné židli zadrandit 
P.

P.
Co to je za matros? Drevo a kov?
Nene - 36mm lamino s ABS hranami. Nějaká varianta oranžové a titanově šedé 
P.

P.
na tom nasom stole je taky gumeny pas .. ono aj v reze to je obluk .. normalne skoro pol kruznica ..
pavlii píše:NZnebo přijeď do altánu na pivko a můžeš si na otočné židli zadrandit
P.
Diky za nabidku... treba si na to nekdy az budu v duchodu vzpomenu a prijedu si zadrandit

Toto je můj studiový koutek. Včera jsem měl velký upgrade a z beden Genius jsem přešel na Sonodyne SRP 500 a zní to skvěle.

Kdyz si das ty bednicky do vysky usi, tak budes mit jeste vetsi radost z poslechu.
Třeba má nízko židli
K upgradu gratulka.

Díky za radu.matucha píše:Kdyz si das ty bednicky do vysky usi, tak budes mit jeste vetsi radost z poslechu.
druha generace ezonaka
vitej