Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
peteness

Příspěvek od peteness »

cena je skvela, pred dvema lety se to hybalo kolem dvaceti. Ale nechci co pul roku reklamovat, jestli to je sunt. Radsi pridam.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

su aj vacsie sunty ako acer .. ja myslim ze tak zle to nebude .. ak ti to dovolia predviest .. a mas 2 roky zaruku ..

rastika

Příspěvek od rastika »

ked LCD tak Samsung alebo EIZO alzasoft mal akciu neviem ci este plati.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

barsjake LCD je lepsie ako CRT ..

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Neural_I: no jasný, je jedno jestli je to lcd nebo crt, hlavně že to zobrazuje...každopádně mě mrzí, že moje (a asi všechny ostatní) geforce asi nepodporuje zároveň výstup na dva monitory + tv out.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

pokud ti jde o kvalitu v intervalu 10-20... tak urcite trhák je fujitsu siemens P19-2 , uz nema zastaralou TN+film technologii ale novejsi myslim ze TVA ...za 13000 neni lepsi koupe, vyhralo to i vsechny testy...

Jindy

Příspěvek od Jindy »

peteness: doporučil bych ti tyto typy: Hyundai ImageQuest L91A - LCD 19" - HP L1955 performance line - LCD 19" - Or cheap widescreen Acer AL1916Ws - LCD 19"

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Osobně bych docela chtěl vidět 2x Acer AL1916Ws - LCD 19" vedle sebe...

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Jojo, hezky, taky by se mi to libilo, ale osobne jsem volil 2x CRT a za usetrenej peniz radsi volil path bay atp, protoze monitor (obrazovej) ti zvuk nedela ;-)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

;-) to ne, ale oči a místo na stole/pultu jsou taky argumenty do rozhodovacího procesu..... zvláš?, když se opřu o Pytkinovo tvrzení o pár řádek výš - a nemusíš do toho dávat IMHO žádný velký peníze, tady můžeš mít i cenový LOW-END, pokud je spolehlivý.

P.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

fakt ze staci i naka sracicka, trebas tahle 19" za 7,5t
http://www.pcexpert.cz/lcd-monitory/f-419-black-silver

ale stejne, oci sou sice argument, fakt ze u muziky travim dost casu, ale narozdil od prace mam sanci toho kdykoliv na chvili nechat, v praci mam HP 19" LCD a sem v pohode, oci me davno uz nebolej ani po 16ti hodinach prace (a nebejva to zridka), ale stejne mi prijde treba 20litru za dve LCDcka furt moc drsny, za ty prachy je nord lead 2 nebo slusne vybavena UAD 8)
asi si jeste chvili pockam, za pul roku budou ceny zase uplne jinde
chapu to u lidi co delaj na VSTckach a krom hardweru compu nic nekoupili a ze mastej VSTcka tak do toho cumej furt, ja cumim do klaves a mam klavesnici jako remout sekvencru, do televize zase tolik necumim, holt ja radsi narvu ty prachy do slusnyho nastroje nez do televize 8) muj nazor, nic vic, taky pokukuju po LCDckach ale ...
Naposledy upravil(a) Neural_I dne 14 úno 2006 09:18, celkem upraveno 1 x.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

ale treba tyhle mrchy mit dve bych asi uvital, to zas teda jako joooo 8)
http://www.pcexpert.cz/lcd-monitory-21/benq-fp202w

Jindy

Příspěvek od Jindy »

Neural_I: jo ty benq už vypadaj obstojně...benq je kvalita...no ale ten neovo se mi teda moc nelíbí, hlavně ten rámeček se mi zdá blbej a odezva je 12ms, což teda vůbec neni důležitý na dělání hudby, no ale jsou i lepší odezvy. Každopádně rámeček u toho hyundai L91A (8ms) co sem doporučil, mi připadá fakt skvělej, protože je úzkej a nemá tam snad žádný tlačítka a je celej černej...ono čím víc je je ten rámeček minimalistický, tak tím lépe se na to pak kouká když máš dva vedle sebe.

kexik

Příspěvek od kexik »

Neural_I píše:fakt ze staci i naka sracicka, trebas tahle 19" za 7,5t
http://www.pcexpert.cz/lcd-monitory/f-419-black-silver

ale stejne, oci sou sice argument, fakt ze u muziky travim dost casu, ale narozdil od prace mam sanci toho kdykoliv na chvili nechat, v praci mam HP 19" LCD a sem v pohode, oci me davno uz nebolej ani po 16ti hodinach prace (a nebejva to zridka), ale stejne mi prijde treba 20litru za dve LCDcka furt moc drsny, za ty prachy je nord lead 2 nebo slusne vybavena UAD 8)
asi si jeste chvili pockam, za pul roku budou ceny zase uplne jinde
chapu to u lidi co delaj na VSTckach a krom hardweru compu nic nekoupili a ze mastej VSTcka tak do toho cumej furt, ja cumim do klaves a mam klavesnici jako remout sekvencru, do televize zase tolik necumim, holt ja radsi narvu ty prachy do slusnyho nastroje nez do televize 8) muj nazor, nic vic, taky pokukuju po LCDckach ale ...
mam rok f-415, co je to same s mensou maticou. naprosta pohoda, dokonca to aj nakalibrujes a ide na tom valit fotky... na muziku staci s absolutnym prehladom

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

nojo, pred rokem byl luxus odezva 20ms dneska je 12 malo (teda vlastne moc :lol: ) jojo, jeste si chvili pockam

Odpovědět