Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 15 úno 2006 11:45

Neural_I: no ja bych ho taky urcite sledoval a stvalo by me to...

Thak

Příspěvek od Thak » 15 úno 2006 11:47

Obrázek

aneb, co se vejde na jeden PC stul v malym pokoji :))

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 15 úno 2006 11:47

trochu ste tuto temu zaspinili pani... specialne o monitoroch su tu ine temy..
http://ezone.techno.cz/viewtopic.php?t=3478
http://ezone.techno.cz/viewtopic.php?t=404

nejaky moderator by to tam mohol presunut... :roll:

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2006 23:42

Co sa tyka vadnych pixelov .. je to normalna vec .. ja som kupil do prace EIZO a aj ten ich ma .. je to vec na ktoru si clovek zvykne a po case mu prestane vadit .. tak ako droty na trinitrone .. ja som si kupil asi pred dvomi rokmi "vadny" 15" LCD za 4000 korun (ked normalne stali 11-12.000) .. ma kopu vadnych pixelov , rozne cmuhy po obrazovke atd .. a jaky je dobry .. dodnes lutujem , ze som ich vtedy nekupil viac ..

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 úno 2006 13:16

Ahoj. Nechtěl jsem to sem uploadovat, ale jestli se chcete kouknout na mé studio, tak je v mé galerii. Právě jsem provedl aktualizaci. :lol:

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 20 úno 2006 14:51

moc pekne

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 úno 2006 16:05

to black_jOhn: Díky :lol: Ještě tam chybí můj poslední tři dny starej miláček Roland Juno 60. Nemám na něj stojan....

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 21 úno 2006 09:26

Ondrash: peknej stul, ten rack vlevo je jeho soucasti ?

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 21 úno 2006 15:07

Ahoj. Je. Možná by celý stůl na prodej. Kdybyste měl někdo zájem. Chtěl bych něco menšího. Nejvíc si vážím toho kontejneru pod stolem. Je fakt skvěle vymyšlenej. Dá se na něj dát zesilovač, tiskárna. A tak. Super práce.... Nechával jsem si ho dělat na zakázku. K pravé části je i další polička, měl jsem tam dřív reproduktory...

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 22 bře 2006 15:00

Ahoj, jsem tu nový.

<img src="http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=334">


Vybavení studia

<b>Hardwarové syntezátory:</b>
MicroKorg
Yamaha DX 200
Waldorf MicroQ
Oberheim Matrix 1000
Yamaha TX802
Yamaha Motif ES Rack
Roland Juno 106


<b>Monitorování:</b>
Aktivní monitory Event TR6
Sluchátka AKG 271 Studio


<b>Efekty:</b>
Lexicon MPX550
TC Electronic G-Major
TC Electronic Triple-C
TC Helicon VoiceOne
Korg Kaoss Pad 2


<b>Nahrávací hardware:</b>
Notebook IBM R51 (HDD 60GB, Pentium M 1.6, 512 RAM, 1400×1050)
Zvuková karta RME FireFace 800


<b>Nahrávací software:</b>
Steinberg Cubase SX3
Steinberg Wavelab 5


<b>Další vybavení:</b>
Ekvalizér dbx 231
Kondenzátorový mikrofon Rode NT1000
Mixážní pult Mackie 1402VLZPRO
Kytara Epiphone Sheraton
Kytara Custom Telecaster
MIDI rozhraní MOTU MIDI Express XT
MIDI kontroler Evolution MK-249c
Zkreslení Marshall BluesBreaker
Zkreslení Marshall JackHammer
Zkreslení VOX Bulldog


<img src="http://ezone.techno.cz/album_pic.php?pic_id=335">

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 22 bře 2006 15:16

tempoautomatic: luxus, zavidim! Akorat- jak hrajes na ty klavesy nahore na policce? Na staflich? :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 22 bře 2006 15:23

:-) Juno mám obvykle pouze jako generátor.
Naposledy upravil(a) tempoautomatic dne 23 bře 2006 19:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 22 bře 2006 15:30

tempoautomatic: v kazdom pripade krasa, to ze mas kupeny WaveLab a Cubase je parada!!!

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 22 bře 2006 15:51

dano: Jo, je to moc pěknej pocit :-). Za ty peníze jsem si to musel aspoň vystavit :-).
Naposledy upravil(a) tempoautomatic dne 23 bře 2006 22:54, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 22 bře 2006 17:44

tempoautomatic píše:dano: Jo, je to moc pěknej pocit :-). Za ty peníze jsem si to musel aspoň vystavit :-).
Moc pěkný koutek :)
Včera jsem si domlouval koupi orig. Cubase VST32 v5.1 a pohrával jsem si s myšlenkou, zda bude vypadat blbě, když si krabici vystavím.
Teď již vím, že nebude :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět