Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
dendy

Příspěvek od dendy »

pekny rack :)

nemas aj nejake ukazky hudby ktoru si na tom vyprodukoval ?

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

koukni dolu do infa pod fotky 8)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tranzistor: hustota :shock:

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

dendy: vsichni nam rikaji, ze delame old school EBM :)

http://www.myspace.com/nonamedesire

dendy

Příspěvek od dendy »

fuha vy ste jaky pekelnici :) tie "optimisticke" texty :) no tento styl mi vela nehovori, na druhej strane Cute Overdose na myspace ma trosku zaujalo.. kazdopadne paci sa mi ze hrate live a podla fotiek je aj na co sa divat :))

Tranzistor

:lol:
...na tom myspace jsou stary vec, jeste jsme nemeli tolik nastroju a michali to v midi pres ten promix, ted novy veci budeme delat na masinach a tahat to do audia a michat v audiu....

Takovy pekelnici zase nejsme.... :twisted:

LUPO

Příspěvek od LUPO »

to ja obdivuju ze vam ten styl tak dlouho vydrzel, my jsme takhle hrali 91-94, pak uz to bylo mrtve ...pak hrala nekde nejaka ebm kapela a promitali pres sebe nejaky zvratky a pitvy, a nejak sme si rekli ze uz lidi nechceme strasit :)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

to mi si rikame ze dneska lidi strasi akorat Samer Isa tak ze budem strasit vic a lip 8)
hlavne me nenapada co jinyho dneska hrat aby me/nas to bavilo, techno me teda fakt neba :evil: tak si s klidem smazime ty svy oldskuly pro patnact vernych

(vyjadruju ale pouze svuj osobni nazor nikoliv nazor cely kapely)

Tranzistor

No ono to furt nejak tak preziva, ale to je v podste zalezitost vsech stylu co jsou out (treba punk, nebo rock'n'roll, ragge). Proste se nekdo najde kdo to furt poslouha a kdo to hraje. Jenom pro to, ze ted zrovna jede techno, d'n'b, nebo hiphop to nezacnu delat. Je to proste jenom o tom, co je zrovna in a co se v mediich tlaci a co ne (at jsou komercni nebo ne - treba R1). Treba v nemecku je celkem dost velka goth-electro(ebm) scena, maj tam spoustu casaku atp. takze je to tam taky dost komercni zalezistot, kterou poslouchaj vic jak tisice lidi. Je to proste vo tom to propagovat atp... Si myslim, ze neni zadnej styl mrtvej. Navic i v tomhle se to vice, ci mene vyviji... Ale to tomhle to tu neni, takze ted na jine tema :)

FFoxX

Příspěvek od FFoxX »

LUPO: Nebyl to náhodou novější Hermafrodit?

Tranzistor

Hermafrodit snad s EBM nema nic spolecnyho ;-)

dendy

Příspěvek od dendy »

Neural_I píše:to mi si rikame ze dneska lidi strasi akorat Samer Isa tak ze budem strasit vic a lip 8)
hlavne me nenapada co jinyho dneska hrat aby me/nas to bavilo, techno me teda fakt neba :evil: tak si s klidem smazime ty svy oldskuly pro patnact vernych

(vyjadruju ale pouze svuj osobni nazor nikoliv nazor cely kapely)
s tym gearom co mate by ste mohli hravat live psytrance :)

srandujem, mne sa velmi paci ked ma niekto svoj styl a ten riesi napriek tomu ze mu vsetci naokolo hovoria ze to uz je mrtve.. to je spravne, drzim palce aby vas to stale rovnako bavilo...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

FFoxX píše:LUPO: Nebyl to náhodou novější Hermafrodit?
Já bych si spíš tipl Vanessu.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

myslim ze to byla nejaka kapela co s nama hrala v klubu Mir v uherskem hradisti, tenkrat. ale jo, mas pravdu asi nikdy neni nic uplne mrtvy.

Odpovědět