Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
- Pierre niko
-
Re: EXS
Máš koží odpadkáč, závist :)EXCOM píše:vseci to tu mate moc pekne zariadene. tak vas vitam v tom mojom doupjeti
jo bol, uz som zopar veci u vas kupilPoshook píše:to EXCOM) Ktory ty si? stavim sa, ze sme spolu uz rozpravali...nebol si u nas v predajni?

EXCOM píše:jo bol, uz som zopar veci u vas kupilPoshook píše:to EXCOM) Ktory ty si? stavim sa, ze sme spolu uz rozpravali...nebol si u nas v predajni?zatial nic velke, len stojany, UC-33, nejake kable, gitaru, truth 2031A a teraz som si objednal MIDISPORT 4x4 a cakam kedy mi ho dodate
pridem si ho vyzdvihnut na predajnu...
tak sa pytaj na Mareka
-
no tak to sa pozname, vacsinou sa bavim s tebouPoshook píše:EXCOM píše:jo bol, uz som zopar veci u vas kupilPoshook píše:to EXCOM) Ktory ty si? stavim sa, ze sme spolu uz rozpravali...nebol si u nas v predajni?zatial nic velke, len stojany, UC-33, nejake kable, gitaru, truth 2031A a teraz som si objednal MIDISPORT 4x4 a cakam kedy mi ho dodate
pridem si ho vyzdvihnut na predajnu...
tak sa pytaj na Mareka

mne ucarovala Yamaha od uplneho zaciatku a chcem sa drzat tohoto trendu aj nadalejMunro píše:EXCOM: Koukam, nejses ty spravne zarytej Yamahista?![]()
![]()
![]()
Me by zas skoro slo prohlasot za KORGosovinistu![]()
Btw. editujes na ty SY22nebo35(zdalky nepoznam) FM slozky do hloubky pres nejakej sw (SyEdit...)? Me tenhle nastroj cim dal tim vic zajima prave pro kombinaci FM+vektory.

je to SY35 ale ako som pisal, konecne po rokoch som sa dostal k tomu aby som to vsetko dal dohromady, doteraz som mal dost hekticky zivot a nemal na hudbu cas.. SY35 som si zohnal len nedavno kedze to bol moj sen ju vlastnit. ked vysla na trh tak ma ohurila zvukom a prevedenim... tak som si ju zohnal cez ebay za 4500 sk

ked s tym zacnem experimentovat tak ti dam vediet.. editaciu vidim pomocou SoundDiver, cez ten maly display to sice ide ale komfort so SoundDiverom sa neda s nicim zrovnat...