CS6ky jsou levné i unás .... Myslím, že 1 album Prod... není uděláno jen na yamaze .... Jinak proč ne Motif6?..myslím, že CS6ka je relativně dobrá volba......záleží na žánru ..... /respekt/
to je v pohode, ked sa s nim dohodnes v ramci EU posle.. ja uz som takto kupil veci...
inak ma napadlo ze este dobry stroj je AN200 do Yamahy a DX200 to by ta mozno mohlo zaujimat... mozes to pouzivat ciste ako zvukovy modul, ma to fantasticky zvuk a skvelo sa to obsluhuje..
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 04 říj 2007 18:10, celkem upraveno 1 x.
tapca mam len par dni a uz som si ich zamiloval hoci toto NIE JE ich konecne umiestnenie. su prilis blizko pri sebe a trosku nizko. aj nad celkovym umiestnenim stola sa budem musiet este zamysliet. ci ho nebude lepsie dat napriec do rohu...
dam si urobit nejaky maly stojan a idem kupit novy vacsi stol aby sa mi nan zmestil aj masterkeyboard. tapca su totiz fakt strasne velke(pre porovnanie ten monitor je 19")
Naposledy upravil(a) Solarfall dne 26 zář 2005 18:05, celkem upraveno 2 x.
ako som napisal to nie je ich konecne umiestnenie, su asi 45cm od steny(ta fotka to skresluje) ale o moc dalej ich uz nedam pretoze niet kam
a nejake huciace basy som zatial nespozoroval...