Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 13 úno 2008 18:49

ledva píše:Ahoj, zasílám nějaké odkazy na galerii, kde je pár obrázků mých hudebních koutků doma a v bytě u mé přítelkyně.

<img src="http://www.electrozone.cz/album_pic.php?pic_id=449">

Díky.

JEEEE MOJ BYVALY MICROMODULAR :-)))

to mas od oxyygena ze ??? poznavam ho podla tych cmarancov ciernou fixkou :-)))

TommyK
Příspěvky: 83
Registrován: 18 bře 2006 09:33

Příspěvek od TommyK » 13 úno 2008 21:45

Tak se s Vami taky podelim o ten svuj skromnej koutek

Obrázek
Obrázek

ledva
Příspěvky: 4
Registrován: 05 úno 2008 20:06

Příspěvek od ledva » 14 úno 2008 15:43

dendy píše:
ledva píše:Ahoj, zasílám nějaké odkazy na galerii, kde je pár obrázků mých hudebních koutků doma a v bytě u mé přítelkyně.


Díky.

JEEEE MOJ BYVALY MICROMODULAR :-)))

to mas od oxyygena ze ??? poznavam ho podla tych cmarancov ciernou fixkou :-)))


dendy: Ahoj, ani nevím.....posílal mi to někdo z Českých Budějovic.......je to možné.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 úno 2008 16:49

Tak tady je muj final setup:

Obrázek
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 16:55

Pekne jsi vylepsil muj puvodni navrh stolu tou plosinkou pro ten maly master :-)
Take uvazuju, ze monitory dam jeste vys.
Co vyska toho Gemu, vyhovuje ti?

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 úno 2008 17:04

Jo monitory jsem dal kapanku vys a je to ted narosta bomba, konecne slysim, co jsem driv neslysel :) Jiank plosinka stoji na 2 krabicich (papir) od zahradnich lamp, provizorium, pokud se osvedci, ale asi zatim best setup. Akorat kdyz se do toho moc zaberu, tak se kopu kolenem o klavesnici, kdyz si podupavam / slapu na sustain :) Takze ta pujde taky pryc, mozna vedle pidi masteru.

Jinak vyska GEMu - po prade receno, o 5 cisel niz by bylo lepsi, ale na druhou stranu - na pedaly dosahnu, sedim v relativne dobre klavirni pozici a dokonce klaviatura vys ma par vyhod - napr. vic se soustredim na melodii a spis poslepu satram na kraje = zdokonaluji techniku :)

Kazdopadne niz to nejde, musel bych rezat nohy a to by byla skoda.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 17:10

Me na tom mem stole vadi ta velka vzdalenost mezi spodni hranou desky pro klavesnici a mys a klapkami na masterkeyboardu. Oberheim je hrozne vysoky.
I kdyz vyjedu s zidli nahoru tak, ze se koleny dotykam desky pro klavesnici a mys, tak mam predlokti vodorovne nebo mozna i mirne do kopce a vadi mi, ze nemuzu tolik triskat do klapek :-)

Obrázek

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 17:15

A kdyz vidim, jak tam mas ty dve obrazovky vedle sebe:
Take jsem o tom uvazoval, ale tim, jak jsem udelal tu horni desku kratsi, tak se mi tam dve sedmnactky vedle sebe nevejdou :-)
Asi pockam, az spadnou trochu ceny 26-ti nebo 30-ti palcovych LCD a koupim jedno.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 úno 2008 17:16

fova : kup novy stol :)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 17:17

:-)
To jsou minoritni nedostatky. Celkove docela spokojenost.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 úno 2008 17:20

No ja tam mam 1x 20" LCD a 1x 17" CRT (to uz mam desne dlouho). Lepsi je podel me 1x LCD s brutalnim rozlisenim....

Jinak ja mam stigro - GEM neni tak moc vysoky, takze se o suplik nekopu, ale kdyz vyjedu na zidli, tak uz jsem tak vysoko, ze manipulovat s klavesnici je proste neergonomicke. Musim se nad tim jeste zamyslet.

BTW - ten napad s tim umistenim masteru neni z moji hlavy, ale od Misi, moji zeny - do setupu mi porad keca, ale tohle se ji povedlo, jako naprosty laik mela super napad, dokonale mi to vyhovuje - levou rukou jedu dole GEMa a pravou taham za knoby na masteru, muzu nahravat 2 nastroje najednou s full keyboardem, parada.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 úno 2008 17:22

fova : ja by som ten klaves zapustil do stola, ked sa nad tym zamyslis tak ho pouzivas len na to aby si tam mal ten klaves... ten suflik "zasrany" :D co ta mas ti pridem odpajsrovat :) a odporucal by som malu wirelles klaviaturu od APPLE.. a BT mysku...
ja zomieram ked vidim takto klavesnucu v "zasranom" :D sufliku :) ale ak si spokojny tak pohoda.. je to len ciste moj subjektivny "zasraty" nazor :D

neznasam taketo sufliky, kto to vymyslel tomu by som dal zrat kexe a suche pletenky do konca zivota... BEZ VODY!!

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 17:29

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 úno 2008 17:31

Bezdratove veci nechci kvuli potencionalnimu ruseni pri nahravani.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 14 úno 2008 21:58

fova píše:Bezdratove veci nechci kvuli potencionalnimu ruseni pri nahravani.
Nemusis se podle me bat - mam tam jak wifi klavsnici + mys, tak i radio trackball, no problema. Spis ale jdi do wifi, to uz je frekvence, ktera rusit nemuze...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět